#CPI Constanța 2018: Cum a evoluat piața imobiliară locală pe parcursul anului, în opinia lui Răzvan Popa, Director General Actual Real Estate

Pe piața imobiliară din Constanța s-a resimțit o stagnare vizibilă începând cu al doilea trimestru al anului în curs, susține Răzvan Popa, Director General Actual Real Estate și unul dintre speakerii care vor participa pe 4 octombrie la evenimentul CPI Constanța, care va reuni speacialiști în real estate, atât din sfera agențiilor imobiliare, cât și din cea a dezvoltatorilor, alături de reprezentanți ai sistemului bancar, și va aduce în prim plan date statistice actualizate, relevante la nivel local, și soluții pentru accelerarea business-urilor din domeniu.

cpi constanta razvan popa

„Din punctul meu de vedere, ne îndreptăm cu pași repezi spre toamna din ciclul economic, o perioadă în care toată economia este ușor amorțită. La fel de amorțită a fost și piața imobiliară din Constanța în 2018”, ne-a declarat Răzvan Popa.

„Începutul de an a venit cu o energie optimistă, cu o creștere a prețurilor, mai mare decât în anii precedenți în aceeași perioadă, dar din trimestrul al doilea a apărut o stagnare vizibilă, atât a prețurilor, cât și a numărului de tranzacții încheiate”, a mai explicat acesta.

Și profilul clientului a suferit unele schimbări pe parcursul anului, care îi pot pune pe cei din breaslă în fața unor provocări. „Cum știm prea bine cu toții, clienții au devenit din ce în ce mai <profesioniști> în ale imobiliarelor”, a spus Director General al Actual Real Estate.

„Pentru a le ține piept, a le face față și în final pentru a le înțelege nevoile, este necesară perfecționarea continuă a fiecăruia dintre noi. Altfel, clienții pot fi agenți imobiliari mai buni decât noi și cu siguranță nu ne dorim acest lucru”, a mai adăugat acesta.

Răzvan Popa va participa în calitate de speaker la evenimentul CPI Constanța, care va fi organizat pe data de 4 octombrie la Hotelul Del Mar din Mamaia, începând cu ora 8:30. Acesta se va alătura discuțiilor din panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”, moderat de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată aici

Nu te-ai înscris până acum la CPI Constanța? Îți poți rezerva gratuit aici un loc la eveniment

cpi bucuresti 2018

CPI Constanța este al treilea eveniment din seria noastră regională, după întâlniri avute pe 20 septembrie, respectiv pe 2 octombrie la Timișoara și în București.

Caravana CPI va ajunge în următoarea perioadă în alte trei mari orașe ale țării, astfel:

  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Te invităm să participi la evenimentul organizat în orașul tău pentru a afla de la specialiști de pe piața locală, dar și de la reprezentanți ai sistemului bancar, despre uriașul potențial al real estate-ului românesc. Suntem alături de tine și îți punem la dispoziție instrumentele și datele necesare pentru ca tu să accelerezi creșterea afacerii tale.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI Constanța 2018. Intermediere sau reprezentare exclusivă? Ce l-a determinat pe David Grigorescu (APAIR) să facă o schimbare. „Îmi doream mai mult”

#CPI București 2018. „Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])