#CPI Constanța 2018: David Grigorescu, APAIR – Abia când 90% dintre tranzacții se vor încheia prin agenți imobiliari va exista noțiunea de concurență. Până atunci există loc de creștere pentru toți

La ora actuală, aproximativ 30% dintre tranzacțiile imobiliare din România se realizează prin intermediul unei agenții. Potențialul pieței este însă mult mai mare, putând să atingă și 70% pe viitor, dar accelerarea business-urilor din domeniu depinde, în mare parte, de felul în care interacționează chiar membrii breslei, este de părere David Grigorescu, Președinte Ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR).

„Eu văd oportunitatea, când vine vorba despre acest 30%-70%. Să facem un exercițiu și să presupunem că noi agenții imobiliari ajungem să încheiem peste 90% din tranzacții. Abia atunci ar putea într-adevăr exista noțiunea de concurență între noi. În momentul în care vedem că suntem prezenți doar în 30% dintre tranzacții, oportunitatea pe care o văd eu este că putem crește împreună, putem învăța unii de la ceilalți, fără să ne gândim <colegul îmi este concurent și îmi afectează afacerea>”, a declarat David Grigorescu în cadrul evenimentului CPI Constanța, la care a participat în calitate de speaker.

„Există afaceri și loc de creștere pentru toată lumea”, a mai adăugat reprezentantul APAIR.

#CPI Constanța 2018. Intermediere sau reprezentare exclusivă? Ce l-a determinat pe David Grigorescu (APAIR) să facă o schimbare. „Îmi doream mai mult”

CPI Constanța a fost al treilea eveniment organizat în cadrul seriei regionale CPI. Pe 16 octombrie vă așteptăm la Brașov pentru o nouă serie de discuții interesante dedicate profesioniștilor în imobiliare. Participarea este gratuită la CPI Brașov, dar se va face pe bază de înscriere. Formularul de înscriere poate fi completat AICI.

După Brașov, caravana CPI va face încă două opriri la Iași și în Cluj-Napoca, pe 6, respectiv pe 13 noiembrie.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Potențialul pieței imobiliare este uriaș. Află și tu cum poți să îți accelerezi business-ul în domeniu participând la #CPI Brașov 2018

#CPI București 2018. „Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

#CPI București 2018: Cum văd doi specialiști din real estate viitoarea generație de agenți imobiliari

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])