#CPI Iași 2018: Ce îi determină pe români să apeleze la serviciile consultantului imobiliar?

Atunci când se pregătesc să vândă o proprietate, românii apelează la serviciile oferite de agenții imobiliari pentru că nu au timpul necesar pentru a se ocupa de tot ce implică o astfel de tranzacție, pentru că vor să știe exact câți bani pot obține și pentru că își doresc ca locuința respectivă să fie promovată corect în așa fel încât să atragă în cel mai scurt timp un cumpărător, este de părere Ciprian Barb, broker/owner RE/MAX Trend și unul dintre speakerii prezenți la evenimentul CPI Iași.

ciprian barb cpi iasi 2018

Pe primul loc în topul celor mai importante lucruri pe care românii și le doresc de pe urma colaborării cu un consultant imobiliar este acela de a economisi cât mai mult din timpul acordat vânzării unei proprietăți.

„Clientul nu are timpul necesar pentru a se ocupa de procesul de vânzare sau de cumpărare și atunci preferă să plătească un specialist”, ne-a declarat Ciprian Barb.

Un alt motiv pentru care proprietarii apelează la consilierii imobiliari sunt, desigur, banii.

„Importanți sunt și banii, dar consider că aceștia se situează pe un plan secund. Când fac referire la bani mă gândesc la evaluarea și poziționarea corectă a proprietății în piață. Din fericire, tot mai mulți clienți înțeleg acest aspect”, a spus ownerul RE/MAX Trend, parte a rețelei de francize de agenții imobiliare RE/MAX România.

consultant imobiliar

De mare interes pentru români, care au devenit tot mai educați în ultima perioadă odată cu accesul din ce în ce mai facil la informații din domeniul imobiliar, este și găsirea celor mai eficiente modalități de promovare a proprietăților pe care vor să le vândă.

„Am observat un interes tot mai crescut din partea clienților pentru modul și tipul de promovare a proprietăților și din acest motiv ei își doresc să lucreze cu un consultant imobiliar care știe exact unde și cum să facă o promovare corectă pentru a închide tranzacția într-un timp cât mai scurt”, a explicat Barb.

cpi iasi 2018 consultanti imobiliari

Ciprian Barb a participat ca speaker la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?„, organizat în cadrul CPI Iași. La discuții s-au alăturat și Ciprian Iovu (manager Inter Imobiliare), Valentin Pintilescu (manager Impact Team Marketing), Teodor Mincu (Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail, BCR) și Dorel Niță (coordonator Analize Imobiliare).

CPI Iași a fost al cincilea eveniment din seria regională CPI de anul acesta. Următoarea întâlnire a specialiștilor în imobiliare va avea loc la Cluj-Napoca, pe 13 noiembrie. Găsești AICI mai multe detalii despre eveniment și formularul de înscriere. Nu uita: participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile este limitat.

cpi bucuresti 2018

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Adevărata față a pieței imobiliare, pusă în discuție la #CPIBrașov2018: Cum a evoluat? Cine sunt cumpărătorii? Iată concluziile profesioniștilor în real estate FOTO+VIDEO

Retrospectiva #CPI Constanța 2018: Evoluția profilului cumpărătorului. Ce caută și cât de exigent este? FOTO+VIDEO

Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])