#CPI Iași 2018: Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare – De pe piața din Iași lipsește activitatea fondurilor de investiții

La nivelul pieței imobiliare din Iași lipsește activitatea fondurilor de investiții care să își aducă aportul la dezvoltarea unor proiecte rezidențiale de anvergură, așa cum se întâmplă în alte orașe mari din țară, a explicat Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare, în cadrul evenimentului CPI Iași 2018.

ciprian iovu intr imobiliare cpi iasi 2018

„Piața imobiliară din Iași a cunoscut o dezvoltare diferită față de cele din Timișoara, Cluj, Brașov sau Constanața. În aceste zone există fonduri de investiții capabile, cu potențial, care fac investiții într-unele dintre cele cele mai mari proiecte. Noi, în Iași, avem doar unul”, a declarat Ciprian Iovu la CPI Iași 2018.

„În momentul în care tu vrei să faci un produs cu valoare mare, la un preț de 2.000 de euro/mp, s-ar putea să ai nevoie și de niște bani de investiții. Aici cred că este o problemă majoră și un motiv pentru care nu avem proiecte imobiliare pe zona centrală pentru că terenuri sunt dacă începi să cauți”, a mai adăugat managerul Inter Imobiliare – „Cea mai puternică agenție din Iași” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2018.

cpi iasi 2018

Ciprian Iovu a participat ca speaker la evenimentul CPI Iași 2018 în panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”. La discuții s-au alăturat și Ciprian Barb (broker/owner RE/MAX Trend), Valentin Pintilescu (manager Impact Team Marketing), Teodor Mincu (Supervizor al Biroului de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail, BCR) și Dorel Niță (coordonator Analize Imobiliare).

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPI Iași 2018: Cum va arăta piața imobiliară din Iași în 2019? Opinia lui Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare

#CPI Iași 2018: Locuințele aflate la mare căutare în Iași. Apartamentele noi domină topul preferințelor cumpărătorilor

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])