#CPI Iași 2018: Cum va arăta piața imobiliară din Iași în 2019? Opinia lui Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare

Anul 2019 va fi unul deosebit pentru jucătorii care activează în Iași în domeniul imobiliar, având în vedere faptul că piața va absorbi în curând un număr semnificativ de locuințe aflate până acum în construcție, este de părere Ciprian Iovu, managerul Inter Imobiliare și unul dintre speakerii care vor participa, pe 6 noiembrie, la evenimentul CPI Iași.

ciprian iovu manager inter imobiliare

„Anul 2019 cu siguranță va fi unul deosebit, deoarece piața imobiliară din Iași va absorbi un număr important de apartamente și case nou construite, cel mai mare de până acum. Acest lucru va face și mai interesantă lupta dintre cerere și ofertă”, ne-a declarat Ciprian Iovu.

Managerul Inter Imobiliare ne-a mai explicat și că în perioada ianuarie-octombrie s-a putut observa o creștere a numărului de tranzacții imobiliare efectuate la nivel local.

„În primele 10 luni ale anului 2018, indicele SMARTADMIN, cel care ne măsoară întreaga activitate, ne-a furnizat o ușoară creștere a numărului de tranzacții față de aceeași perioadă a anului trecut, cu un procent de 3%”, a spus Iovu, menționând, totodată, că acesta este un lucru bun, având în vedere faptul că 2017 poate fi considerat „un an premium în imobiliare”.

piata imobiliara iasi

„Spre sfârșitul anului, încercăm să menținem această constantă și sper că vom reuși”, a mai adăugat el.

Iovu a explicat, de asemenea, că în ultima perioadă a putut observa unele modificări la nivelul comportamentului clienților, apărute pe fondul ușurinței cu care pot fi accesate acum informațiile din real estate. Practic, acum clinetului „îi este mult mai ușior să aleagă, să compare și să ia decizia de cumpărare mult mai repede”, în opinia sa.

Inter Imobiliare a obținut titlul de „Cea mai puternică agenție din Iași” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2018, eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Ciprian Iovu va participa, în calitate de speaker, la evenimentul CPI Iași care va fi organizat pe 6 noiembrie, în cadrul Palas Congress Hall. Acesta se va alătura discuțiilor din panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?„, moderat de CEO-ul Imobiliare.ro Adrian Erimescu.

Nu te-ai înregistrat până acum? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

cpi bucuresti 2018

La eveniment sunt așteptați atât reprezentanți ai agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatori pentru a lua pulsul pieței și pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață. Se vor pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Participă și tu la #CPI Iași 2018 și află ce soluții inovative îți propunem

Adevărata față a pieței imobiliare, pusă în discuție la #CPIBrașov2018: Cum a evoluat? Cine sunt cumpărătorii? Iată concluziile profesioniștilor în real estate FOTO+VIDEO

Retrospectiva #CPI Constanța 2018: Evoluția profilului cumpărătorului. Ce caută și cât de exigent este? FOTO+VIDEO

Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])