#CPI Iași 2018: Locuințele aflate la mare căutare în Iași. Apartamentele noi domină topul preferințelor cumpărătorilor

Cei mai mulți ieșeni aflați în căutarea unei locuințe continuă să fie interesați de apartamentele cu 2 camere. Imobilele noi domină, de asemenea, topul preferințelor cumpărătorilor, spune Ciprian Iovu, managerul Inter Imobiliare și unul dintre speakerii care vor participa la evenimentul CPI Iași.

cpi iasi inter imobiliare

„În topul preferințelor au rămas apartamentele de 2 camere, fiind urmate de cele cu 1 și 3 camere”, ne-a declarat Ciprian Iovu.

„Dacă vorbim despre apartamente noi versus vechi, procentul este covârșitor în favoarea apartamentelor noi, indicele nostru calculând un procent de 83%”, a mai adăugat acesta.

Când vine vorba despre preferințele celor care vor să facă o achiziție imobiliară în scop investițional, managerul Inter Imobiliare spune că, așa cum se întâmplă și în alte orașe, localizarea imobilelor este cel mai important aspect luat în considerare, fiind la mare căutare cele amplasate în zona centrală și în vecinătatea instituțiilor de învățământ.

„Cei care doresc să facă o investiție profitabilă în Iași caută imobile situate cât mai central sau în zonele Copou, Tudor Vladimirescu, Podu Roș, Tătărași, unde sunt poziționate facultăți și campusuri universitare ce generează surse imporante de chiriași pentru imobilele achizițioante”, a spus el.

#CPI Iași 2018: Cum va arăta piața imobiliară din Iași în 2019? Opinia lui Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare

Inter Imobiliare a obținut titlul de „Cea mai puternică agenție din Iași” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2018, eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Ciprian Iovu va participa, în calitate de speaker, la evenimentul CPI Iași care va fi organizat pe 6 noiembrie, în cadrul Palas Congress Hall. Acesta se va alătura discuțiilor din panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?„, moderat de CEO-ul Imobiliare.ro Adrian Erimescu.

Nu te-ai înregistrat până acum la CPI Iași? O poți face accesând acest link. Nu uita, participarea este gratuită, dar numărul de locuri este limitat!

cpi bucuresti 2018

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

Accelerează-ți business-ul în imobiliare! Participă și tu la #CPI Iași 2018 și află ce soluții inovative îți propunem

Adevărata față a pieței imobiliare, pusă în discuție la #CPIBrașov2018: Cum a evoluat? Cine sunt cumpărătorii? Iată concluziile profesioniștilor în real estate FOTO+VIDEO

Retrospectiva #CPI Constanța 2018: Evoluția profilului cumpărătorului. Ce caută și cât de exigent este? FOTO+VIDEO

Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])