CPI Național 2020 se amână până în luna iunie

Având în vedere situația apărută în contextul confirmării primelor cazuri de infectare cu coronavirus (COVID-19) din România, a restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea expunerii populației la acest virus și în concordanță cu măsurile de precauție luate la nivelul organizației noastre, vă anunțăm că am decis amânarea evenimentului CPI Național 2020 programat în perioada 1-3 aprilie.

CPI Național 2020 ar fi urmat să cuprindă trei zile de conferințe și workshop-uri, dar și o gală de premiere a excelenței în rândul jucătorilor din imobiliare. Anul trecut, circa 500 de persoane s-au reunit la evenimentele CPI Național. Anticipând numărul mare de participanți, am decis să nu riscăm o eventuală propagare a COVID-19. 

Ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat, dar luăm această hotărâre punând pe primul loc sănătatea participanților și echipei noastre.

CPI Național 2020 va fi organizat în perioada 9-10 iunie. Am făcut demersurile necesare pentru a ne asigura că agenda nu va suferi modificări semnificative. Toți speakerii și trainerii anunțați vor lua parte la ediția CPI din vară. Biletele achiziționate deja rămân valabile.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])