#CPI Timișoara 2018. Vlad Vela: „Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate”

Majorarea prețurilor locuințelor și accesul tot mai facil al cumpărătorilor la informație vor face ca accentul să fie pus tot mai mult pe calitate în următoarea perioadă în imobiliare, a declarat Vlad Vela în cadrul evenimentului CPI Timișoara.

vlad vela cpi timisoara 2018

„Odată cu creșterea prețurilor, cred că se va pune accentul mai mult și pe calitate. Clienții sunt cu siguranță mult mai informați. Este evident”, a spus Vela, general manager Vox Property Group, prezent în calitate de speaker la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșitul lui 2018?”.

„(N.r. Cumpărătorii) au început să înțeleagă faptul că în momentul în care apelează la o agenție primesc de banii respectivi și anumite servicii și o anumită certitudine că proiectul care se vinde este unul de calitate”, a mai adăugat acesta.

cpi timisoara 2018 eveniment regional

Tot în privința calității în imobiliare, reprezentantul dezvoltatorului care are în plan construcția primului proiect certificat BREEAM Excellent din țara noastră – Vox Vertical Village – spune că decizia de a obține astfel de certificări nu ar trebui luată doar ca strategie de marketing.

„Astfel de certificări nu trebuie obținute pentru a avea o campanie de marketing în spate, ci tocmai datorită certificării calității materialelor care se folosesc în proiectul respectiv”, a declarat Vlad Vela.

CPI Timișoara este primul eveniment regional al anului. Acesta va fi urmat de noi discuții cu reprezentanți ai piețelor locale din cinci mari orașe ale României care vor fi organizate pe:

  • București – 2 octombrie
  • Constanța – 4 octombrie
  • Brașov – 16 octombrie
  • Iași – 6 noiembrie
  • Cluj-Napoca – 13 noiembrie

Agenda evenimentelor CPI și lista speakerilor participanți pot fi consultate AICI.

CPI a devenit cea mai puternică şi mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relaţii de business, colaborează şi identifică ideile care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională şi în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la aceste evenimente regionale.

#CPI Timișoara 2018. Eugen Encuțescu: Anul acesta a adus o creștere sănătoasă și temperată a prețurilor în imobiliare

#CPI Timișoara 2018. Sorin Drăghici: Maturizarea pieței este evidentă. Pentru dezvoltatori reprezintă o presiune în plus

#CPI Regional 2018: Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor din cadrul CPI

#CPI Timișoara 2018: Cum vede dezvoltatorul primului proiect rezidențial din România certificat BREEAM Excellent piața imobiliară în 2018

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])