#CPIBrașov2018: 300 de proprietari se vor putea muta în Coresi Avantgarden, unul dintre cele mai ample proiecte din Brașov, până la sfârșitul anului

Cel puțin 300 de proprietari vor intra până la finalul anului în posesia unui apartament nou în cadrul ansamblului Coresi Avantgarden, ansamblu rezidențial care face parte din proiectul de transformare a fostei platforme Tractorul din Brașov într-un adevărat cartier. Aflăm în ce stadiu se află lucrările de construcții de la Liliana Țene, Marketing Manager al Coresi Avantgarden și unul dintre speakerii care vor participa, pe 16 noiembrie, la evenimentul CPI Brașov.

coresi avantgarden

„Construcția complexului Coresi Avantgarden a fost demarată în primăvara anului 2016. Prima etapă a fost finalizată un an și jumătate mai târziu, iar primele 570 de familii au primit cheia noii locuințe. În prezent, avem în construcție faza a doua – cu 430 de unități locative – și a treia – cu 288 de apartamente, respectiv 13 blocuri în diferite etape de execuție. Cel puțin 300 de proprietari vor intra în posesia noului apartament până la finalul anului”, ne-a declarat Liliana Țene.

Cât despre profilul cumpărătorului care alege o locuință în cadrul ansamblului, aceasta susține că mulți dintre clienți sunt angajați ai companiilor cu sedii situate în apropiere.

coresi cartier

„Core targetul este format din familii tinere, cu sau fără copii, cu venituri peste medie. O mare parte dintre ei lucrează la companiile aflate în proximitate sau sunt oameni de afaceri care își doresc să facă o schimbare locativă, fie tineri aflați la început de carieră care se bucură de suportul familiei, fie persoane care își doresc un upgrade. Segmentul celor care se relochează la Brașov din alte zone ale țării sau din afară nu este de neglijat”, a explicat Țene.

Un penthouse cu o terasă de 67 de mp, cea mai scumpă locuință vândută în 2018

Cea mai scumpă locuință vândută pe parcursul anului în cadrul ansamblului a fost un penthouse în valoare de 175.000 de euro, cu o suprafață utilă de 120 de mp și o terasă de 67 de mp.

„Cei care au achiziționat acest apartament sunt o familie mixtă, soția româncă, iar soțul cetățean născut în Dubai”, ne-a declarat Marketing Managerul Coresi Avantgarden.

„Suprafața utilă este eficient compartimentată, iar proprietarii beneficiază de un living spațios, bucătărie cu zonă de luat masa, dormitor matrimonial cu dressing și baie proprie, alte două dormitoare pentru oaspeți și băi, hol și multiple spații de depozitare. În prețul de vânzare sunt incluse locul de parcare și spațiul de depozitare de la demisolul clădirii, elemente care fac parte din oferta standard Coresi Avantgarden.

Ansamblul rezidențial va cuprinde la final 3.000 de locuințe, dar și spații comerciale, situate la parterul blocurilor, precum și o creșă și o școală.

Liliana Țene va participa în calitate de speaker la panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”, organizat în cadrul evenimentului CPI Brașov. La discuții se vor alătură George Șeicaru (FunIMOB), Alexandru Muntean (iAdvise) și Cristina Țîrea (Maurer Imobiliare). Panelul va fi moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

La eveniment sunt așteptați atât reprezentanți ai agențiilor imobiliare, cât și dezvoltatori pentru a lua pulsul pieței și pentru a afla ce soluții noi de lucru online propunem pentru creșterea cotei de piață. Se vor pune, totodată, la dispoziția participanților cele mai noi date statistice relevante pentru piața locală. Consultă AICI programul CPI Brașov.

CPI a devenit cea mai puternică și mai mare comunitate imobiliară, locul în care specialiștii în domeniu se cunosc, pun bazele unor relații de business, colaborează și identifică idei care îi vor ajuta în dezvoltarea personală, profesională și în creșterea business-ului. Sute de persoane au participat doar anul trecut la evenimente noastre regionale.

#CPIBrașov2018: Cresc prețurile locuințelor din Brașov în 2019? Opinia lui George Șeicaru, manager FunIMOB

#CPIBrașov2018: Investiție în imobiliare în Brașov? Ce aleg cumpărătorii și care sunt zonele pe care le preferă

#CPIBrașov2018: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Prețul rămâne în continuare important, dar nu este singurul aspect care influențează decizia cumpărătorului

#CPIBrașov2018: Care sunt particularitățile ce au potențialul de a influența semnificativ piața imobiliară din Brașov în viitor, în opinia lui Alexandru Muntean, iAdvise

#CPIBrașov2018: Alexandru Muntean, iAdvise – „Cumpărătorii au devenit mai informați și își asumă mai puține riscuri”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])