#CPIBrașov2019: 120 de agenți și dezvoltatori au dezbătut situația pieței imobiliare la Brașov. Află când ajunge caravana CPI în orașul tău!

Circa 120 de reprezentanți ai agențiilor imobiliare și ai dezvoltatorilor s-au reunit, pe 21 mai, cu ocazia CPI Brașov, eveniment care a dat startul seriei CPI Regional 2019, pentru a pune în discuție situația imobiliarelor pe plan local și perspectivele pieței pe termen scurt și mediu.

world cafe cpi brasov 2019

Evenimentul, organizat la Hotelul Kronwell, a fost marcat de introducerea, în premieră, a conceptului World Cafe în cadrul seriei CPI Regional. A fost dedicat astfel timp celor mai importante subiecte din real estate pentru ca acestea să fie discutate în grupuri.

cpi brasov 2019

Fiecare participant a avut de ales două dintre cele trei subiecte propuse. La final au fost prezentate problemele și soluțiile găsite pentru acestea și s-a putut obține o imagine de ansamblu asupra pieței imobiliare și a provocărilor sale.

Tot la CPI Brașov a fost anunțată lansarea unui nou instrument menit să vină în sprijinul agenților imobiliari, care este dedicat creșterii încrederii clienților. Este vorba despre rating-ul agentului – acordat de către vânzătorii sau proprietarii cu care acesta a lucrat. Tool-ul îl poate sprijini pe profesionist, la fel ca o recomandare, în interacțiunea cu noii clienți. Află mai multe detalii AICI.

CPI Brașov a cuprins două module care au abordat subiecte mulate pe interesele agenților imobiliari și pe cele ale dezvoltatorilor. Primul dintre acestea a inclus un segment dedicat managementului timpului susținut de Remus Bălan, trainer cu experiență care a lucrat timp de 20 de ani pentru mari companii din România și din străinătate și care, începând cu anul 2012, s-a dedicat exclusiv educației nonformale.

remus balan cpi brasov 2019

În cadrul trainingului, Bălan le-a oferit participanților recomandări menite să îi ajute să își îmbunătățească permanent modul de gestionare a timpului, fapt ce ulterior va avea un impact major în performanța vânzărilor.

Membri ai echipei Imobiliare.ro au venit, la rândul lor, în întâmpinarea profesioniștilor prezenți la CPI Brașov cu sfaturi practice pentru creșterea performanțelor în vânzări și pentru obținerea celor mai bune rezultate prin intermediul beneficiilor incluse în diverse pachete de servicii.

Un panel de discuții cuprins din lideri locali activi pe piața de real estate a făcut, de asemenea, parte din agenda CPI Brașov 2019. Adrian Erimescu, CEO-ul Imobiliare.ro, a dezbătut subiecte de interes alături de Dorel Niță (Analize Imobiliare), Răzvan Calița (Coldwell Banker Alpin), Alexandru Muntean (iAdvise), Cristina Țîrea (Maurer Imobiliare Brașov), Romina Dovleac (Wallberg Brașov) și Mihai Banu (MBM House).

#CPIBrașov2019: „Pulsul” pieței rezidențiale brașovene

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

#CPIBrașov2019: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Apetitul pentru achiziții în scop investițional a crescut, pe fondul dezvoltării turismului

Evenimentul de la Brașov a cuprins și un modul dedicat exclusiv dezvoltatorilor imobiliari susținut de Sebastian Ungureanu, Product Manager Developers Imobiliare.ro, și de Andreea Popa, Director Vânzări Analize Imobiliare.

Acesta a inclus, printre altele, dezbateri legate de performanța vânzărilor în online. Au fost comparate două moduri de lucru – anunțurile cu plata la lead vs cele cu plata la succes.

CPI Brașov a fost urmat de primul eveniment marca CPI organizat, până acum, în Sibiu la care au participat aproape 80 de profesioniști în imobiliare.

CPI Sibiu 2019, mai jos, în imagini. Află detalii AICI. 

Următorul popas va fi făcut în Timișoara, pe 12 iunie (Hotel Tresor Le Palais – Le Grand Opera și Business Lounge). În toamnă vom ajunge în alte patru orașe din țară pentru a ne întâlni cu profesioniștii locali din real estate, astfel:

  • Constanța – 18 septembrie
  • București – 1 octombrie
  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul seriei CPI Regional 2019, agendă și speakeri, pot fi consultate pe site-ul dedicat acestora. Accesează-l AICI.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])