#CPIBucurești2019: Elena Butucea, Premier Estate Management, speaker la întâlnirea profesioniștilor în real estate din Capitală

Agenții, dezvoltatori, investitori, pe scurt profesioniștii din întreaga industrie imobiliară sunt așteptați să participe la evenimentul CPI București 2019! Ne pregătim să dezbatem subiecte cu adevărat de interes pentru toți cei din breaslă. Am invitat speakeri care reprezintă branduri cu greutate pe plan local. Printre aceștia se numără și Elena Butucea, Associate Sales Manager în cadrul agenției Premier Estate Management.

Elena Butucea are 14 ani de experiență în vânzări, marketing și management dintre care 12 petrecuți lucrând în domeniul imobiliar. Din momentul în care s-a alăturat echipei Premier Estate Management, ea s-a implicat direct în dezvoltarea afacerilor companiei, în implementarea unor campanii de marketing de impact și în managementul echipei de vânzări pentru mai multe proiecte imobiliare importante.

Brandul este activ pe piața de profil din anul 2008. La ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, Premier Estate Management a obținut trofeul pentru „Agenția anului 2018 în România”.

CPI București 2019 se organizează pe 1 octombrie, la Hotelul Marshal Garden din București, în intervalul 8.00-14.30. Participarea este gratuită și se face doar pe bază de înscriere. Numărul de locuri este limitat. ÎNSCRIE-TE ACUM.

Agenda CPI București 2019 poate fi consultată AICI.

Nu ai mai participat până acum la un eveniment CPI? Iată cum a fost atmosfera la întâlnirea din Capitală de anul trecut:

#CPIBucurești2019: Reprezintă un dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate pe piața locală și participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

#CPIBucurești2019: Mădălina Cheptea, Raich&Raich Premium Real Estate, printre speakerii evenimentului de pe 1 octombrie

#CPIBucurești2019: Octavian Bădescu, Freedom Group Real Estate, participă la panelul de dezbateri

#CPIBucurești2019. Viorel Mohorea, SVN România, participă la dezbaterile din panelul dedicat liderilor locali din real estate

Acesta este al cincilea eveniment din seria CPI Regional 2019, după întâlnirile din Brașov, Sibiu, Timișoara și Constanța, care au reunit circa 400 de profesioniști în real estate pentru networking, dezbateri și identificarea oportunităților și provocărilor de pe fiecare piață imobiliară locală în parte.

În 2019, caravana CPI va face încă două opriri în două mari orașe din țară:

  • Cluj-Napoca – 15 octombrie
  • Iași – 5 noiembrie

Află mai multe detalii despre agenda CPI Regional 2019. 

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”

#CPITimișoara2019: Din resurse proprii, cu cash sau credit? Cum se achită proprietățile rezidențiale tranzacționate pe piața locală

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])