#CPICluj2019: Adrian Vasiu, RE/MAX Grup de Lux, invitat în panelul dedicat liderilor locali din real estate

Mai sunt doar câteva zile până la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare care activează pe piața din Cluj. Te așteptăm cu numeroase oportunități de networking, analize, informații de calitate și speakeri de top alături de care vom pune în discuție evoluția sectorului de real estate la nivel local. Printre specialiștii invitați să participe la panelul de dezbateri organizat la CPI Cluj 2019 se numără și Adrian Vasiu, Broker/Owner RE/MAX Grup de Lux, brand prezent în Cluj din 1995.

Agenția Grup de Lux a fost înființată cu mai bine de 20 de ani în urmă în Cluj, s-a alăturat grupului RE/MAX în 2011, iar la ora actuală s-a extins cu birouri în Sibiu și Râmnicu Vâlcea.

Adrian Vasiu, deținătorul francizei RE/MAX Professionals din Sibiu, a preluat managementul și numele RE/MAX Grup de Lux din 2019 de la Ramona Atena Cuc, soția omului de afaceri Răzvan Cuc, proprietarul master francizei RE/MAX în România.

La ora actuală, noua franciză extinsă are în portofoliu circa 1.000 de proprietăți și cuprinde peste 50 de agenți.

În prima jumătate a anului 2019, valoarea totală a proprietăților tranzacționate de birourile RE/MAX România s-a ridicat la 79 de milioane de euro, iar volumul tranzacțiilor s-a dublat față de semestrul I din 2018. Rețeaua cuprinde peste 50 de francize și mai bine de 400 de membri. Planul de extindere al RE/MAX vizează 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari până în 2023.

CPI Cluj 2019 este a șasea întâlnire organizată în cadrul seriei CPI Regional 2019. Până acum, circa 650 de profesioniști din domeniu – agenți, dezvoltatori, investitori – ne-au fost alături la întâlnirile din BrașovSibiuTimișoaraConstanța și București.

Evenimentul se organizează pe 15 octombrie, în cadrul Grand Hotel Italia, în intervalul 08.00 – 14.00. CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ

Participarea este gratuită și se poate face pe bază de înregistrare. Numărul de locuri disponibile este limitat!

↓↓ REZERVĂ ACUM UN LOC LA CPI CLUJ 2019↓↓

Nu ai mai participat până acum la un eveniment CPI? Iată care a fost atmosfera anul trecut la Cluj-Napoca.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

#CPITimișoara2019: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

#CPITimișoara2019: Alina Iozsa, Hațegan Attorneys – Multe proiecte noi se blochează în faza de autorizare. Este o procedură extrem de lentă

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor” 

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])