#CPICluj2019: Ioana Oltean, Napoca Imobiliare, participă la panelul de dezbateri dedicat liderilor locali din real estate

CPI Cluj 2019, întâlnirea profesioniștilor în imobiliare, se apropie. Ne vedem pe 15 octombrie, la Grand Hotel Italia, cu informații de calitate și speakeri unul și unul! Printre cei invitați să participe la panelul de discuții dedicat liderilor locali din real estate se numără Ioana Oltean, Managing Partner al agenției Napoca Imobiliare.

Ioana Oltean activează în domeniul imobiliar din anul 2009 și conduce una dintre cele mai dinamice agenții de pe plan local, Napoca Imobiliare. Ea este licențiată în Marketingul Serviciilor Imobiliare și a finalizat un master în Evaluarea Proprietății în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Agenția Napoca Imobiliare este activă pe piața din vestul țării din 2014. La ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, Napoca Imobiliare a obținut trofeul pentru „Cea mai eficientă investiție în educație” .

napoca imobiliare gala cpi

În 2018, brandul condus de Oltean și de soțul său a câștigat „Premiul pentru ascensiune accelerată în Cluj” .

Citește și: Femei de succes în Imobiliare – La 20 de ani a încheiat o tranzacție dublă cu profit de 49.000 de euro. Acum conduce o agenție cu o ascensiune spectaculoasă în Cluj

CPI Cluj 2019 este a șasea întâlnire organizată în cadrul seriei CPI Regional 2019. Până acum, circa 650 de profesioniști din domeniu – agenți, dezvoltatori, investitori – ne-au fost alături la întâlnirile din Brașov, Sibiu, Timișoara, Constanța și București.

Participarea este gratuită și se poate face pe bază de înregistrare. Numărul de locuri disponibile este limitat!

↓↓ REZERVĂ ACUM UN LOC LA CPI CLUJ 2019↓↓

Nu ai mai participat până acum la un eveniment CPI? Iată care a fost atmosfera anul trecut la Cluj-Napoca.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPISibiu2019: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

#CPITimișoara2019: Echipă de vânzări internă pentru dezvoltator vs colaborare cu o agenție imobiliară. „Vinzi când viziunea ta rezonează cu clientul final”

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])