#CPIConstanța2019: Răzvan Ionescu, directorul de marketing al companiei Impact Developer & Contractor, participă ca speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare din Constanța

Răzvan Ionescu, directorul de marketing al primei companii de real estate 100% privată din perioada post-comunistă – Impact Developer&Contractor, participă ca speaker la dezbaterile din panelul organizat cu ocazia evenimentului CPI Constanța 2019.

În cei 28 de ani de activitate, Impact Developer&Contractor a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în diverse orașe din țară, cel mai mare dintre acestea, Greenfield Băneasa, fiind demarat în zona de nord a Bucureștiului în anul 2007.

Un alt proiect se află, la ora actuală, în construcție în Capitală. Este vorba despre Luxuria Domenii Residence, ansamblu premium ce va include 630 de apartamente până la finalul lui 2020.

Greenfield Residence Impact
Foto: Ansamblu rezidențial Greenfield Residence

Până la sfârșitul lui 2019, dezvoltatorul își propune se demareze și lucrările pentru un nou ansamblu rezidențial, de acestă dată în Constanța. Proiectul va aduce pe piața locală peste 640 de locuințe, la un standard ridicat de calitate. Aflăm mai multe detalii despre proiect, chiar de la Răzvan Ionescu, la CPI Constanța 2019. ÎNSCRIE-TE ACUM!

Impact Developer&Contractor a încheiat primul semestru cu venituri din vânzarea de proprietăți imobiliare de 79,5 milioane de lei, în creștere cu 90% față de prima jumătate a lui 2018.

Foto: Ansamblu rezidențial Luxuria Domenii Residence

În total, au fost vândute 161 de apartamente și 14 locuri de parcare în cadrul proiectului Greenfield Băneasa și au fost încheiate contracte de pre-vânzare și rezervări pentru 300 de apartamente, dintre care 146 de locuințe în ansamblul situat în zona de nord a Capitalei, la marginea Pădurii Băneasa, și alte 154 în complexul rezidențial premium aflat în construcție în zona Domenii-Expoziției, Luxuria Domenii Residence.

CPI Constanța 2019 va fi a patra oprire pe traseul caravanei CPI, după cele din BrașovSibiu și Timișoara care au reunit circa 350 de profesioniști în imobiliare. Cele mai imporante declarații făcute de speakerii invitați să ia parte la aceste întâlniri pot fi găsite AICI.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPITimișoara2019: Ne paște o nouă criză? Patru specialiști în imobiliare răspund

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață

#CPISibiu2019: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

#CPIBrașov2019: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Apetitul pentru achiziții în scop investițional a crescut, pe fondul dezvoltării turismului

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])