#CPIIași2019: Ciprian Iovu, Inter Imobiliare, speaker la întâlnirea profesioniștilor în imobiliare

Ultimul eveniment din seria CPI Regional 2019 se apropie. Încheiem traseul caravanei CPI prin marile orașe ale țării cu o oprire în Iași. Ne întâlnim cu profesioniști în imobiliare de pe plan local pe 5 noiembrie, la Palas Congress Hall. Venim cu multe informații de calitate, analize și îți pregătim un panel cu speakeri unul și unul. Printre aceștia se numără Ciprian Iovu, managerul Inter Imobiliare.

ciprian iovu intr imobiliare cpi iasi 2018

Ciprian Iovu conduce una dintre principalele agenţii imobiliare din Iaşi, Inter Imobiliare, activă pe piaţa locală încă din anul 2002. Experinţa sa în domeniu este însă mult mai vastă, Iovu lucrând în imobiliare din anul 1996.

Inter Imobiliare a fost desemnat, în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare din 2019,Cel mai puternic brand imobiliar local” din Iași. Acesta nu a fost însă singurul premiu câștigat în cadrul evenimentului organizat în luna martie. Trofeul pentru „Cea mai puternică echipă de vânzări – Ansambluri Rezidențiale” a ajuns tot la agenția din Iași.

inter imobiliare premiu echipa

Ciprian Iovu ocupă și funcția de vicepreședinte în cadrul Comunității Elitelor Imobiliare din România, Inter Imobiliare fiind una dintre cele trei companii fondatoare.

La CPI Iași 2019, acesta va lua parte la dezbaterile din panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderate de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu. Consultă AICI agenda CPI Iași 2019.

REZERVĂ ȘI TU UN LOC LA ÎNTÂLNIREA PROFESIONIȘTILOR ÎN IMOBILIARE. Participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile este limitat.

Evenimentul CPI Iași 2019 se organizează pe 5 noiembrie, în cadrul Palas Congress Hall, între orele 8:00-14:00. Te așteptăm!

Nu ai mai participat până acum la CPI? Iată cum a fost atmosfera la întâlnirea din 2018.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPICluj2019: Un nou record în materie de locuințe finalizate anul acesta?

#CPICluj2019: Astronaut, doctor, IT-st? Nu, când mă fac mare, eu vreau să fiu agent imobiliar!

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])