#CPIIași2019: Emilian Tarcan, Casa Albă, invitat în panelul dedicat liderilor locali din imobiliare

Caravana CPI ajunge săptămâna viitoare la Iași! Ne vedem pe 5 noiembrie, la Palas Congress Hall. Facem networking și schimb de informații valoroase, atât pentru agenții imobiliari, cât și pentru dezvoltatorii activi pe plan local. Printre speakerii invitați să ia parte la eveniment se numără și Emilian Tarcan.

Emilian tarcan casa alba

Emilian Tarcan se bucură de peste 22 de ani de experiență în domeniul imobiliar și este Senior Consultant Vânzări pentru Casa Albă, agenție cu 18 ani de activitate care a asistat până acum mai bine de 20.000 de clienți.

Printre clienții săi s-au numărat, de-a lungul timpului, dezvoltatori, companii și instituții din Iași. Tarcan a obținut, totodată, proiecte și proprietăți premium de pe plan local în exclusivitate.

La CPI Iași 2019, Emilian Tarcan va lua parte la dezbaterile din panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderate de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu. Agenda CPI include un training de time management susținut de Remus Bălan, specialist cu 20 de ani de experiență în corporații din România și din străinătate, o analiză cuprinzătoare a pieței rezidențiale locale, prezentată de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonatorul proiectului Analize Imobiliare, și multe alte informații menite să îi ajute pe participanți să obțină cele mai bune performanțe în online. Consultă AICI agenda CPI Iași 2019.

REZERVĂ ȘI TU UN LOC LA ÎNTÂLNIREA PROFESIONIȘTILOR ÎN IMOBILIARE. Participarea este gratuită, dar numărul de locuri disponibile este limitat. Evenimentul CPI Iași 2019 se organizează pe 5 noiembrie, în cadrul Palas Congress Hall, între orele 8:00-14:00. Te așteptăm!

Nu ai mai participat până acum la CPI? Iată cum a fost atmosfera la întâlnirea din 2018.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPICluj2019: Un nou record în materie de locuințe finalizate anul acesta?

#CPICluj2019: Astronaut, doctor, IT-st? Nu, când mă fac mare, eu vreau să fiu agent imobiliar!

#CPIBucurești2019: Apartament nou sau vechi? Preferințele bucureștenilor și direcția în care s-ar putea îndrepta cererea pe viitor

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPIConstanța2019: Criză? Scăderi masive ale prețurilor? Iată cum văd, de fapt, specialiștii evoluția pieței rezidențiale în 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])