#CPINational2018 – Anca Bidian și Simona Chirică, speakeri în prima zi a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Anca Bidian, CEO Kiwi Finance – cel mai mare broker de credite din România, și Simona Chirică, Partener Schoenherr – unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața locală de avocatură, vor participa ca speakeri la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare.

Cei doi speakeri vor participa la panelul „Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018„, organizat pe 22 martie, în prima zi a celui mai important eveniment dedicat comunității din real estate din țara noastră – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Anca Bidian are o experiență extinsă în domenii precum management, finanțe și relații corporative și comunitare. Aceasta a înființat, în 2003, prima companie de brokeraj bancar din România, cunoscută în prezent sub numele de Kiwi Finance.

Kiwi Finance este, la ora actuală, cel mai mare broker de credite din România și cuprinde 45 de sucursale și francize la nivel național.

Simona Chirică este specializată în drept civil, comercial și fiscal și este Partnener al Schoenherr și Asociații, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de avocatură din România. Chirică a oferit, în ultimii ani, consultanță juridică în tranzacții importante făcute în țara noastră, în special în domeniul dreptului imobiliar.

Aceasta are o experiență bogată în tranzacții imobiliare, achiziții și fuziuni, dar și în proiecte greenfield și în probleme de drept societar și fiscal. Chirică este, de asemenea, doctor în drept și lector universitar la Academia de Studii Economice din București.

La discuțiile din panelul „Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018” vor mai participa, pe lângă CEO-ul Kiwi Finance și Partenerul Schoenherr, Andreea Comșa (CEO Premier Estate Development), Răzvan Cuc (CEO RE/MAX România), Laurențiu Lazăr (CEO Colliers), Geo Mărgescu (CEO Forte Partners) și Ovidiu Șandor (CEO Mulberry Development).

Înscrierile pentru ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare pot fi făcute AICI, pe site-ul dedicat evenimentului.

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI.

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])