#CPINational2018 – Laurențiu Lazăr, Managing Partner Colliers International, participă la ediția națională a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Laurențiu Lazăr, Managing Partner și director al departamentului de investiții al Colliers International România, va participa la ediția națională a celui mai mare eveniment dedicat comunității de real estate – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare.

Laurențiu Lazăr are peste 11 ani de experiență în domeniul imobiliar, de evaluare, consultanță și investiții, iar în ultimii 5 ani, echipa specializată în evaluări din cadrul Colliers International România coordonată de acesta care a evaluat proprietăți în valoare de circa 35 de miliarde de euro.

Începând din 2015, departamentul de investiții pe care îl conduce din poziția de director a încheiat tranzacții de peste 500 de milioane de euro.

Lazăr a preluat funcția de Managing Partner la începutul anului în curs și coordonează, în prezent, activitatea comercială și administrativă a Colliers International România, punând accent pe dezvoltarea culturii interne.

Acesta va participa la discuțiile pe tema „Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018„. Panelul va fi organizat pe data de 22 martie, în prima zi a evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Te poți înscrie pentru a participa la ediția din acest an a CPI accesând AICI site-ul dedicat evenimentului.

La panelul „Investim în România. Potențialul și provocările pieței imobiliare în 2018„, al cărui moderator va fi Moise Guran, vor participa, pe lângă Managing Partnerul Colliers International, Anca Bidian (CEO Kiwi Finance), Simona Chirică (Partener Schoenherr), Andreea Comșa (CEO Premier Estate Development), Răzvan Cuc (CEO RE/MAX România), Geo Mărgescu (CEO Forte Partners) și Ovidiu Șandor (CEO Mulberry Development).

Agenda CPI va cuprinde anul acesta o zi de conferință (22 martie), workshopuri și Gala Profesioniștilor în Imobiliare (23 martie), care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial.

Programul și lista completă a speakerilor care vor fi prezenți la eveniment pot fi consultate AICI.

Citește și: A ajutat la dezvoltarea a zeci de afaceri și are 15 ani de experiență în antreprenoriat. Cristian Onețiu participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Află care este secretul unui profesionist în vânzări de la fondatorul Accelera și participă la trainingul susținut de el în cadrul ediției naționale a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development, printre speakerii care vor participa la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2018

Citește și: Participă la workshop-ul susținut de Călin Iepure, CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România, pentru a afla cum ai succes real în business și în viață

Citește și: Președintele ANEVAR, Dana Ababei, speaker în cadrul evenimentului național Clubul Profesioniștilor în Imobiliare. Care sunt cele mai mari provocări de pe piața de evaluare?

Citește și: Dorel Niță, coordonatorul primei platforme de Real Estate Intelligence din România, participă la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])