#CPINațional2019: Ana Călugăru, eJobs Group, participă ca trainer la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România

Ana Călugăru, PR Manager al eJobs Group, va participa ca trainer la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România – CPI Național 2019. 

ana calugaru trainer ejobs

Cu o experienţă de 7 ani în presa de business şi 6 ani în comunicare, Ana Călugăru a preluat din 2018 departamentul de comunicare şi PR al eJobs România.

Ea coordonează activităţile de comunicare externă ale companiei, fiind implicată şi în proiecte speciale, precum platforma de conţinut video eJobs TV.

Ana Călugăru va susține, pe 22 martie, începând cu ora 9:00, workshop-ul „Adventure as a culture”, primul din seria dedicată managerilor din imobiliare de la ediția din acest an a evenimentului.

Workshopul va propune o schimbare de mentalitate şi de abordare, la capitolul atragerea şi retenţia talentelor. Ana va merge dincolo de soluţiile clasice care, astăzi, mai generează doar în rare cazuri efecte pozitive.

Teambuildingurile, trainingurile şi primele de sărbători nu mai sunt suficiente atunci când te afli pe o piaţă foarte competitivă şi în care rata de fluctuaţie creşte de la an la an.

Află cu ce arme te baţi în faţa competiţiei şi cum reuşeşti să ţii de partea ta talentele de la Ana Călugăru. Înscrierile se pot face AICI

Vezi ce alte sesiuni de training ai la dispoziție la CPI Național 2019. Consultă lista completă AICI

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])