#CPINațional2019: Blitz începe extinderea la nivel național din Brașov, dar stă cu ochii și pe piața din București

Brandul Blitz începe extinderea la nivel național cu un nou birou în Brașov, oraș care se bucură de o piață imobiliară marcată de dinamism. Reprezentanții agenției imobiliare din Cluj spun că nu pierd însă din vedere nici o posibilă extindere a rețelei de birouri Blitz la nivelul Capitalei.

„Pe piața din Cluj suntem dominanți de 6-7 ani. Una din două tranzacții care se realizează în Cluj prin intermediul agențiilor imobiliare se întâmplă cu noi”, a declarat Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul Blitz în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

„(N.r. Extinderea) este o chestiune de normalitate. Orice companie care se dezvoltă sustenabil, la un moment dat, încearcă să cucerească și alte piețe pe modele de business ușor replicabile și adaptabile. Există nevoie de profesionalism în orice piață din România. Am văzut că în Brașov există dinamism, există mișcare, oferta este mai mică decât cererea, este un oraș destul de concentrat și avem un partener local alături de care putem să facem o treabă excelentă”, a mai explicat Priscorniță care a pus bazele Blitz în 2010, pentru ca nouă ani mai târziu acest brand să fie unul recunoscut nu doar pe plan local, ci și la nivel național.

„Vrem să creștem la fel de natural cum am făcut-o și la Cluj și să nu ardem etape, să creștem prin tehnica pașilor mărunți și siguri”, a completat CEO-ul Blitz.

birou blitz

Acesta a ținut să menționeze și faptul că nu pierde din vedere o posibilă extindere inclusiv în Capitală.

„Ne propunem o dezvoltare și în București. Suntem foarte atenți la piața din Capitală care mi se pare că este ca o <țară în țară>. Există aici un potențial de business extraordinar”, a spus el.

Cătălin Priscorniță a participat la evenimentul CPI Național 2019 în calitate de speaker. Fondatorul Blitz a luat parte la discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait, alături de Andreea Parti (RE/MAX Choice), Răzvan Caliță (Coldwell Banker Alpin), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosher), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare), Daniel Tudor (The Concept) și David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România).

panel lideri locali cpi national 2019

Blitz a înregistrat, în 2017, încasări de peste 2,1 milioane de euro, iar echipa sa depășește, la ora actuală, 100 de membri.

premiu gala blitz 2019

La ediția din acest an a Galei Profesioniștilor în Imobiliare, agenția a câștigat trei dintre cele mai râvnite premii din real estate, pentru „Cel mai puternic brand imobiliar local din Cluj-Napoca 2018” , „Cea mai puternică prezență online în 2018” și pentru „Cel mai atrăgător birou de agenție imobiliară” . Lista completă a câștigătorilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2019 poate fi consultată AICI.

Citește și: „Suntem în România și noi ne pricepem la toate – și la fotbal și la religie și la imobiliare”, dar profesioniștii în real estate trebuie să educe cumpărătorul și vânzătorul

Citește și: Câți dintre ieșenii care apelează la serviciile agențiilor imobiliare ajung, efectiv, să încheie tranzacții cu ajutorul acestora?

Citește și: David Grigorescu, APAIR – „Piața din România este ușor influențabilă”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])