#CPINațional2019: Cătălin Priscorniță, Blitz – „În perioada de criză, unii plâng, alții vând batiste. Haideți să vindem batiste fraților!”

Piața imobiliară din România traversează o perioadă mai mult decât favorabilă și toți jucătorii activi pe aceasta ar trebui să profite de condițiile sale actuale, este de părere Cătălin Priscorniță, fondatorul și CEO-ul agenției clujene Blitz.

catalin priscornita cpi national 2019

„În perioada de criză, unii plâng, alții vând batiste. Haideți să vindem batiste fraților! Ce criză? Piața e plină de clienți, suntem total depășiți, avem numai oportunități în jurul nostru de la nivel de agent până la nivel de antreprenor în business-ul imobiliar. O perioadă mai bună de dezvoltare imobiliară nu am cunoscut în ultimii 16 ani de când sunt eu în această industrie”, a declarat Cătălin Priscorniță în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

„Cred că ne place să gândim ușor negativ. Haideți să gândim optimist. Ce criză să vină în momentul de față când noi avem clienți nesunați, atât cumpărători, cât și vânzători, când selectăm din leaduri ca să mergem la vizionări? Trăim într-o bunăstare imobiliară toți, la nivel național”, a mai completat el.

panel lideri locali cpi national 2019

CEO-ul Blitz a mai menționat că, într-adevăr, la nivelul pieței locale din Cluj a resimțit în 2019 o ușoară corecție, dar că aceasta a fost nesemnificativă. Mai mult, consideră că astfel de lucruri sunt doar reglaje normale în piață.

„Să vedem potențialul de business, să ne bucurăm că suntem într-un domeniu atât de profitabil din multe puncte de vedere  – putem să gândim liber, să ne exprimăm liber, să facem business de calitate împreună, dacă vrem. (…) Nu ura și frica ne unesc, poate doar pe termen scurt, ci iubirea și dorința de a face progres și educație imobiliară de calitate”, a conchis el.

Cătălin Priscorniță a fost unul dintre speakerii CPI Național 2019. Acesta a luat parte la panelul de discuții dedicat liderilor locali din real estate alături de Marius Șchiopotă (Hitch&Mosher), Andreea Parti (RE/MAX Choice), Răzvan Caliță (Coldwell Banker Alpin), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare), Daniel Tudor (The Concept) și de David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România).

Citește și: Blitz începe extinderea la nivel național din Brașov, dar stă cu ochii și pe piața din București

Citește și: „Suntem în România și noi ne pricepem la toate – și la fotbal și la religie și la imobiliare”, dar profesioniștii în real estate trebuie să educe cumpărătorul și vânzătorul

Citește și: Câți dintre ieșenii care apelează la serviciile agențiilor imobiliare ajung, efectiv, să încheie tranzacții cu ajutorul acestora?

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])