#CPINațional2019: Ce au în comun Winston Churchill și Starbucks? Acum poți folosi și tu tehnica pentru a-ți dezvolta afacerea în imobiliare

Te-ai întrebat vreodată ce au în comun Winston Churchill, Martin Luther King și companii precum Apple sau Starbucks? Răspunsul este mai simplu decât te-ai aștepta – știu să spună povești atât de bune încât oamenii sunt încântați să-i urmeze și astfel, în jurul lor, se formează adevărate comunități. Zilnic suntem fascinați de puterea poveștilor și, acum, și tu o poți folosi cu succes pentru a-ți dezvolta business-ul în real estate.

calin iepure cpi national 2019

„Cercetările recente au arătat că atunci când cineva spune o poveste se activează aceleași părți ale creierului care au legătură cu emoțiile. Și, din acest motiv, ne aducem aminte poveștile, pentru că ne fac să simțim. Iar emoțiile pot stimula sau influența deciziile celor care ascultă povestea”, ne-a declarat Călin Iepure, Campion al României la Public Speaking în 2011 și CEO al celei mai cunoscute organizații de Business Networking din România – bizz.club, care va participa la CPI Național 2019 în calitate de trainer.

„În afaceri, arta de a povesti poate incita la acțiune, poate comunica cine ești, poate comunica cine este compania ta, poate vinde, poate stimula atragera de colaboratori, poate tempera zvonurile și poate să-i ghideze pe oameni în viitor. Chiar și Richard Branson, CEO-ul imperiului Virgin, spunea că <antreprenorii care fac diferența în lume, reușesc să relaționeze și să interacționeze cu impact cu cei din jurul lor pentru că sunt, în esență, foarte buni povestitori>”, a mai explicat el.

Călin Iepure mai spune și că principiile storytelling-ului sunt utilizate cu pricepere de toți liderii marilor companii. Vrei să le afli și tu? Atunci participă la workshop-ul special susținut de acesta, pe 22 martie, la CPI Național 2019.

Sesiunea de training „Storytelling in Business” va dura două ore. Dacă participi, vei învăța:

 • care sunt cele 33 de poveşti pe care le spunem în business;
 • care sunt ingredientele unei poveşti de succes;
 • cum să te diferenţiezi prin storytelling;
 • care este şi cum să pui în scenă cea mai importantă poveste a ta;
 • cum să te credibilizezi cu ajutorul poveştilor;
 • care sunt cei 7C ai poveştilor de succes;
 • cum să comunici mai eficient şi să influenţezi prin storytelling;
 • cum să-ţi dezvolţi brandul personal folosind storytelling.

Înscrierile pot fi făcute AICI. Grăbește-te! Numărul locurilor disponibile la workshop-ul „Storytelling in Business” susținut de Călin Iepure la CPI Național 2019 este limitat.

Alege pachetul Workshop Agenți Imobiliari pentru a doua zi a celui mai important eveniment al breslei de real estate din România și primești bonus un bilet CPI VIP. Află detalii despre Pachetul CPI VIP.

Pachetul include acces la toate cele trei sesiuni de training dedicate exclusiv agenților imobiliari:

 • Storytellig in Business – Călin Iepure, bizz.club
 • Magia influenței – Octavian Grozea, Accelera
 • 21 de expresii hipnotice folosite în vânzări – Bogdan Comănescu, Accelera

COMANDĂ AICI pachetul Workshop Agenți Imobiliari

Vezi ce alte sesiuni de training ai la dispoziție la CPI Național 2019. Consultă lista completă AICI

Citește și: De ce ajung cele mai multe companii în situații dificile? „Singura motivație a implicării antreprenorului poate să fie potențialul ideii de afaceri”

Citește și: Cele două atuuri ale unui vânzător de succes. Trainer cu experiență internațională: „Succesul tău este direct proporțional cu numărul de oameni care te plac”

Citește și: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])