#CPINațional2019: Cea mai mare greșeală pe care o poate face liderul unei echipe de vânzări în interacțiunea cu membrii acesteia

Cea mai mare greșeală pe care o poate face liderul unei echipe de vânzări în coordonarea și în interacțiunea cu subordonații săi este aceea de a pierde respectul acestora, spune Bogdan Comănescu, fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute firme de training din România.

training vanzari cpi national 2019

„Cea mai mare greșeală este pierderea respectului echipei. Echipele de vânzări, din cauză că se află într-o luptă continuă cu piața, cu concurența și cu targetul, seamănă oarecum cu echipele militare. Una dintre asemănări este că funcționează bine doar sub comanda unui lider care le-a câștigat respectul și admirația prin cunoștințele sale profesionale și prin grija pe care o are pentru ei. În momentul în care au un lider pe care nu îl respectă sau le-a pierdut respectul, membrii echipei de vânzări încep să <lupte împotriva propriei companii> – pierd clienți, fac negocieri dezavantajoase, nu mai au grijă de zonă sau de portofoliu”, a declarat pentru CPI Bogdan Comănescu, care va participa ca speaker și trainer la evenimentul CPI Național 2019 pe care îl organizăm în luna martie.

Acesta a mai explicat și că, atunci când conflictul se adâncește, membrii unei astfel de echipe vor începe să își caute un nou loc de muncă și că, de cele mai multe ori, ei ajung să se angajeze la concurență.

Mai mult, un lider de echipă de vânzări care pierde respectul acesteia va genera pierderi financiare mari pentru firma în care lucrează, atenționează Comănescu, care a dezvoltat proiecte în țări precum Franța, Germania, Italia, Spania, Austria sau India și a colaborat cu peste 300 companii ca Vodafone, Aliat Mercedes și BMW Bavaria Automobile.

Bogdan Comănescu va participa la CPI Național 2019 ca speaker, pe 21 martie, unde îi va provoca pe participanți la o discuție pe tema Sales în Real Estate – „Sales Team Leadership sau Ce detestă echipele de vânzări?”. Acesta va reveni și în a doua zi a evenimentului cu un workshop specializat dedicat agenților imobiliari numit ”21 de expresii hipnotice folosite în vânzări”.

Află mai multe detalii și APLICĂ AICI pentru a participa la workshop-ul susținut de Bogdan Comănescu la CPI Național 2019. Numărul de locuri este limitat!

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Află toate detaliile despre eveniment, dar și despre modalitatea de înscriere, de pe site-ul dedicat acestuia: hub.imobiliare.ro/cpi-national-2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

Citește și: Cele două atuuri ale unui vânzător de succes. Trainer cu experiență internațională: „Succesul tău este direct proporțional cu numărul de oameni care te plac”

banner cpi gala

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])