#CPINațional2019: Cele două atuuri ale unui vânzător de succes. Trainer cu experiență internațională: „Succesul tău este direct proporțional cu numărul de oameni care te plac”

Comunicarea și disciplina sunt cele mai importante două atuuri de care trebuie să dea dovadă un vânzător pentru a avea succes în activitatea sa profesională, în opinia lui Bogdan Comănescu, fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute firme de training din România și speaker în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

„În vânzări, succesul tău este direct proporțional cu numărul de oameni care te plac. Cu cât ești un comunicator mai bun, cu atât oamenii sunt mai dispuși să colaboreze cu tine”, a declarat pentru CPI Bogdan Comănescu, care are peste 28 de ani de experiență în marketing, dezvoltare comercială și în vânzări.

„Când spun bun comunicator, nu mă refer la <vorbăreț> sau <bun de gură>. Bun comunicator înseamnă imagine fizică și profesională bună, înțelegerea celuilalt, câștigarea încrederii, ascultare, capacitatea de a-l face pe celălalt să se simtă bine, poziționare asertivă, adaptare la stilul celuilalt și mesaj clar pentru celălalt”, a mai adăugat el, menționând, totodată, că toate acestea se învață prin training.

Comănescu ne-a mai explicat și că disciplina este indispensabilă în acest domeniu pentru a obține rezultate extraordinare.

banner cpi gala

„Definiția disciplinei este <să faci ceea ce știi că trebuie să faci>. Vânzătorul disciplinat își exploatează corect și sistematic zona sau portofoliul, promovează toată gama de produse sau soluții, aplică un proces de vânzare constant cu fiecare client astfel încât nu pierde nicio oportunitate de vânzare și, spre bucuria managerul său, își ține documentele în ordine”, a explicat speakerul care va participa, în luna martie, la evenimentul CPI Națională 2019.

Trainerul a mai explicat și că, asemenea comunicării, și disciplina se poate fi învățată și antrenată prin coaching.

Bogdan Comănescu va participa la CPI Național 2019 ca speaker, pe 21 martie, unde îi va provoca pe participanți la o discuție pe tema Sales în Real Estate – „Sales Team Leadership sau Ce detestă echipele de vânzări?”. Acesta va reveni și în a doua zi a evenimentului cu un workshop specializat dedicat agenților imobiliari numit ”21 de expresii hipnotice folosite în vânzări”.

Află mai multe detalii și APLICĂ AICI pentru a participa la workshop-ul susținut de Bogdan Comănescu la CPI Național 2019. Numărul de locuri este limitat!

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Află toate detaliile despre eveniment, dar și despre modalitatea de înscriere, de pe site-ul dedicat acestuia: hub.imobiliare.ro/cpi-national-2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Care este secretul formării unei echipe eficiente de vânzări? Răspunsul unui trainer cu peste 28 de ani de experiență națională și internațională

Citește și: Cea mai mare greșeală pe care o poate face liderul unei echipe de vânzări în interacțiunea cu membrii acesteia

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])