#CPINațional2019: Cine sunt gazdele ediției speciale CPI? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare aniversează 10 ani de evenimente dedicate breslei de real estate din România cu o ediție specială. Pregătim pentru voi două zile de conferințe și workshop-uri într-o locație de excepție, Stejarii Country Club, cu gazde una și una.

pachet vip cpi

Pe 21 martie, în prima zi a evenimentului CPI Național 2019, discuțiile vor fi moderate de jurnaliști cu experiență în domeniul economic și de unul dintre campionii României la Public Speaking.

Eli Roman, o prezență constantă în jurnalismul economic și prezentator al știrilor Realitatea TV, va fi una dintre gazdele ediției aniversare CPI. Ea a debutat în domeniu în 2002, la Ziarul Bursa.

eli roman cpi national 2019

Ulterior a realizat emisiunile „Dimineața Leilor” și „Metropolis” la prima televiziune de business din România, The Money Channel, pentru ca în 2009 să ajungă prezentatoarea „Jurnalului de Criză” la Realitatea TV.

Din 2010 este realizatorul matinalului la același post de televiziune. Ea prezintă spectacolul știrilor cotidiene, zilnic, între orele 10:00-13:00.

banner CPI national 2019

Cristian Hostiuc, directorul editorial al Ziarului Financiar, prima sursă de informare pentru mediul de business autohton și cea mai puternică publicație de business din România, se va alătura și el evenimentului CPI Național 2019 în calitate de moderator.

hostiuc cpi 2019

Cu peste 20 de ani de experiență în mass-media, Hostiuc este și moderatorul emisiunii economice online „ZF Live”.

Acesta îi va provoca la dialog pe speakerii panelului național, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc. Vor participa la discuții Silviu Pop (Head of Research Colliers International România), Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Monica Barbu (CEO Artmark Historical Estate), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România) și Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys).

Panelul dedicat liderilor de opinie locali va fi moderat de Andrei Panait, jurnalist cu 15 ani de experiență în presa generalistă și de business, care scrie despre piața imobiliară încă din 2007.

Panait a lucrat, de-a lungul timpului, în redacțiile unor publicații cu renume, precum Wall-Street.ro, Adevărul și Forbesc România.

Subiectele de interes pe plan local vor fi dezbătute alături de Andreea Parti (Broker/Owner RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosh), Ciprian Iovu (Inter Imobiliare), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România), Daniel Tudor (The Concept Real Estate Advisers) și Cătălin Priscorniță (Blitz).

La CPI Național 2019 reluăm sesiunea „Imobiliarii te inspiră” în cadrul căreia cei care au reușit în lumea real estate-ului românesc își prezintă poveștile de succes. Această secțiune a ediției aniversare CPI va fi moderată de Călin Iepure, CEO-ul bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră- și campion al României la Public Speaking în 2011.

Pe Călin îl puteți întâlni și în a doua zi de CPI Național 2019. Pe 22 martie acesta va susține un training dedicat agenților imobiliari. Află mai multe detalii AICI

Sfârșim ediția aniversată CPI cu Gala Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment în cadrul căruia vom decerna cele mai râvnite premii din real estate. CONSULTĂ AICI lista finaliștilor.

Andreea Comșa, fondator și CEO al companiei de consultanță imobiliară Premier Estate Management, va modera Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

comsa cpi national 2019

Poți participa la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2019 chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Rezervarea unui loc la întâlnirea marilor jucători din domeniu poate fi făcută AICI. Nu rata o oportunitate incredibilă de networking alături de colegii din breaslă!

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

Citește și: Ana Călugăru, eJobs Group, participă ca trainer la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])