#CPINațional2019: Cum vede un specialist, cu 23 de ani de experiență, piața imobiliară din Iași?

În Iași, locuințele scoase pe piață la preț corect se vând imediat, spune Ciprian Iovu, managerul agenției Inter Imobiliare, activă la nivel local din 2002. Iată ce părere are acesta despre opiniile apărute în ultima perioadă care pun în discuție o criză imobiliară de proporții.

ciprian iovu cpi national 2019

„Față de aceeași perioadă a anului trecut, și la noi (n.r. în Iași) lucrurile sunt mai temperate în privința creșterii”, a declarat Ciprian Iovu în cadrul evenimentului CPI Național 2019.

„Apar multe proiecte, iar prețul pe metru pătrat nu prea are cum să scadă foarte mult, pentru că mai este și un cost de construire. Nu prea văd cum ar putea fi o criză așa de mare ca lumea să aștepte să mai scadă prețul pentru a face o achiziție ulterioară”, a detaliat el.

panel regional cpi national 2019

„Cel puțin în Iași, un apartament, dacă apare la un raport calitate/preț foarte bun, se vinde imediat și cu și fără criză”, a încheiat managerul Inter Imobiliare, care are 23 de ani de experiență în real estate.

La CPI Național 2019, Ciprian Iovu a participat ca speaker în discuțiile din panelul dedicat liderilor locali din real estate, moderat de jurnalistul Andrei Panait. De la dezbateri nu au lipsit Andreea Parti (RE/MAX Choice), Marius Șchiopotă (Hitch&Mosher), Daniel Tudor (The Concept), Cătălin Priscorniță (Blitz), David Grigorescu (Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România) și Răzvan Caliță (Coldwell Banker Alpin).

Citește și: Daniel Tudor, The Concept – „S-a îmbolnăvit lumea de criză. Personal, văd stabilitate”

Citește și: Ciprian Iovu, manager Inter Imobiliare – De pe piața din Iași lipsește activitatea fondurilor de investiții

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])