#CPINațional2019: Dana Ababei, președintele ANEVAR, participă la ediția aniversară a evenimentului Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Dana Ababei, Președintele Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), va participa ca speaker la cel mai mare eveniment dedicat comunității de real estate din țara noastră – CPI Național 2019.

dana ababei anevar

Dana Ababei are o experiență de peste 20 de ani în evaluarea de întreprinderi, instrumente financiare, active necorporale, proprietățile imobiliare și bunuri mobile, deţinând şi specializarea verificator de rapoarte de evaluare.

Ababei este evaluator autorizat, recunoscut la nivel European (Recognized European Valuer). Face parte din Consiliul Tehnic pentru Metodologie şi Practică al TEGoVA – the European Group of Valuers Associations. Este, totodată, şi membru al – RICS Royal Institution of Chartered Surveyors.

La CPI Național 2019, președintele ANEVAR va fi unul dintre speakerii care vor participa la panelul de discuții național organizat în prima zi a evenimentului, pe 21 martie, și moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc.

Vor fi provocați la dialog, alături de Dana Ababei, Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Silviu Pop (Head of Research Colliers International România) și Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys).

Pe 22 martie, începând cu ora 9:30, va fi organizată, ca parte a evenimentului CPI Național 2019, conferința Analize Imobiliare, realizată în parteneriat cu ANEVAR. Tema din acest an va fi  „Analiza pieței imobiliare, evaluarea proprietăților și stabilitatea financiară„. Dana Ababei va lua cuvântul și de această dată.

La conferință vor participa în calitate de speakeri și Dorel Niţă (Head of Data & Research Imobiliare.ro), Dr. Andrei Rădulescu (Director Analiză Macroeconomică Banca Transilvania), Cătălin Jaloba (Head of Real Estate Finance BCR), Kazimierz Kirejczyk (Vicepreşedinte Jones Lang LaSalle Polonia) și Silviu Pop (Head of Research Colliers Internaţional România).

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management, speaker și moderator la ediția aniversară a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

banner CPI national 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])