#CPINațional2019: Încep înscrierile pentru cel mai important eveniment al breslei imobiliare. Sărbătorim 10 ANI împreună!

Acum 10 ani am format o comunitate, pe parcurs am descoperit puterea ta și, de atunci, am trecut alături de tine printr-o piață imobiliară marcată atât cu momente fericite, cât și cu perioade mai dificile. Pentru noi, fiecare dintre voi este un #Hero. Hai să celebrăm un deceniu împreună prin cel mai important eveniment al breslei imobiliare – Clubul Profesioniștilor în Imobiliare 2019.

cpi national 2019

Generaţia actuală din real estate a trecut şi prin crize şi prin momente de expansiune. Constantă a fost în toţi aceşti ani conexiunea breslei imobiliare prin evenimentele Clubului Profesioniştilor în Imobiliare. De 10 ani venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Ediția de anul acesta este una specială pentru noi și ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel. Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Ți-am pregătit nu unul, ci două paneluri de discuții pentru a studia lumea imobiliarelor, atât la nivel macro, de trenduri şi aşteptări, cât şi la nivel regional. Îți aducem și cele mai avansate workshop-uri de până acum la CPI Național 2019, cu informații axate direct pe nevoile tale, fie că ești proprietarul unui business în real estate sau agent imobiliar. De la modalitățile în care poți să îți pregătești business-ului pentru următoarea perioadă, la educarea financiară, pregătirea firmei din punct de vedere legal, ultimele noutăţi din HR şi până la stăpânirea emoţiilor pentru un discurs desăvârşit, le oferim participanților informațiile și instrumentele necesare pentru a obține succesul în domeniu.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Află toate detaliile despre eveniment, dar și despre modalitatea de înscriere, de pe site-ul dedicat acestuia: hub.imobiliare.ro/cpi-national-2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

banner cpi gala

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])