#CPINațional2019: Ioana Oltean, Managing Partner Napoca Imobiliare, speaker în sesiunea specială „Imobiliarii te inspiră”

Ioana Oltean, Managing Partner în cadrul agenției Napoca Imobiliare din Cluj-Napoca, va participa în calitate de speaker la cel mai important eveniment dedicat breslei de real estate din România – CPI Național 2019.

ioana oltean napoca imobiliare

Ioana Oltean activează în domeniul imobiliar din anul 2009 și conduce, în prezent, una dintre cele mai dinamice agenții de pe plan local.

Napoca Imobiliare este un brand prezent pe piața de real estate din vestul țării din anul 2014. La ediția din 2018 a Galei Profesioniștilor în Imobiliare acesta a fost premiat cu trofeul pentru „Ascensiune accelerată în Cluj”.

Ioana Oltean va fi unul dintre speakerii care vor urca pe scenă la CPI Național 2019 în cadrul sesiunii speciale „Imobiliarii te inspiră„. CONSULTĂ AICI agenda completă a evenimentului

Nu pierde discursurile invitaților de la ediția aniversată a CPI! Pentru prima oară, punem la dispoziția participanților bilete de tip VIP. Astfel, te asiguri că vei avea un loc rezervat în primele 5 rânduri la toate panelurile și sesiunile de discuții din prima zi a evenimentului CPI Național 2019.

Mai mult, comandând pachetul VIP vei primi bonus cartea „Banii muncesc pentru tine” scrisă de trainerul Călin Iepure, care conduce cea mai cunoscută organizaţie de Business Networking din România – bizz.club.

În plus, primești și cartea „Musai List”, scrisă de Octavian Pantiș, trainer, antreprenor de succes și autor al celor mai bine vândute audiobook-uri din colecția self help editată de Humanitas.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: La 20 de ani a încheiat o tranzacție dublă cu profit de 49.000 de euro. Acum conduce o agenție cu o ascensiune spectaculoasă în Cluj

Citește și: Cine sunt gazdele CPI Național 2019? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și:  Schimbarea care apare pe piața rezidențială din Cluj începând cu luna martie

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])