#CPINațional2019: Octavian Bădescu, Broker/Owner RE/MAX Freedom Group, participă ca speaker la ediția aniversată CPI

Octavian Bădescu, Broker/Owner RE/MAX Freedom Group, este unul dintre speakerii invitați să participe la cel mai mare eveniment dedicat comunității imobiliare din România – CPI Național 2019.

octavian badescu remax freedom group cpi national 2019

Octavian Bădescu este un cunoscut investitor și antreprenor român în sectorul serviciilor. Printre proiectele în care a fost implicat de-a lungul anilor se numără fondarea Sameday Courier, companie de curierat care a fost prima din țară listată pe piața Aero a BVB, și a Lokko, o inovație disruptivă pe piața de curierat constând dintr-o aplicație mobilă și un sistem de management al comenzilor.

El a vândut ambele proiecte către cel mai mare jucător din online-ul românesc, eMag, și și-a îndreptat ulterior atenția asupra pieței imobiliare.

Bădescu este, în prezent, Realtor și fondatorul RE/MAX Freedom Group, companie de consultanță imobiliară în sistem de reprezentare exclusivă, parte a rețelei RE/MAX România.

Antreprenorul român a achiziționat franciza RE/MAX în anul 2017, în perspectiva dezvoltării celei mai respectate companii de consultanță și intermediere imobiliaară în sistem de reprezentare exclusivă din Sud-Estul Europei, și coordonează afacerile biroului împreună cu partenera sa, Dana Gate.

La CPI Național 2019, Octavian Bădescu va lua parte la sesiunea specială organizată în prima zi de CPI Național 2019 – „Imobiliarii te inspiră”. În același cadru vor urca pe scenă Georgian Marcu (Green Angels), Ioana Oltean (Napoca Imobiliare) și Ciprian Iovu (Inter Imobiliare).

Nu pierde cele mai importante momente de la ediția aniversată a CPI! Pentru prima oară, punem la dispoziția participanților bilete de tip VIP. Astfel, te asiguri că vei avea un loc rezervat în primele 5 rânduri la toate panelurile și sesiunile de discuții din prima zi a evenimentului CPI Național 2019.

Mai mult, comandând pachetul VIP vei primi bonus cartea „Banii muncesc pentru tine” scrisă de trainerul Călin Iepure, care conduce cea mai cunoscută organizaţie de Business Networking din România – bizz.club.

În plus, primești și cartea „Musai List”, scrisă de Octavian Pantiș, trainer, antreprenor de succes și autor al celor mai bine vândute audiobook-uri din colecția self help editată de Humanitas.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Cine sunt gazdele CPI Național 2019? Rezervă un loc! Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul anului în comunitatea de real estate

Citește și: Schimbarea care apare pe piața rezidențială din Cluj începând cu luna martie

Citește și: Pachet de un milion de euro tranzacționat în primul an de activitate. Octavian Bădescu, RE/MAX Freedom Group, despre piața imobiliară, pericolul crizei și standardele de performanță ale unui agent de top

 

banner CPI national 2019

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])