#CPINațional2019: Schimbarea care apare pe piața rezidențială din Cluj începând cu luna martie

Piața rezidențială din Cluj-Napoca a parcurs, la sfârșitul anului trecut, o perioadă de stagnare, spune Ioana Oltean, Managing Partner al agenției Napoca Imobiliare. Iată ce așteptări are Oltean pentru anul 2019.

preturi cluj 2019

„Din punct de vedere rezidențial, în primele două luni s-a menținut stagnarea pieței care a început la sfârșitul anului 2018”, ne-a declarat managerul agenției active pe piața locală din 2014.

„Din martie, piața se va debloca și va urma un curs normal al tranzacțiilor până în toamnă când va începe o scădere a prețurilor cu aproximativ 10%-15% până la sfârșitul anului”, a mai adăugat Ioana Oltean, care va participa și ca speaker la cel mai mare eveniment dedicat breslei de real estate din România – CPI Național 2019CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

pachet vip cpi

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: La 20 de ani a încheiat o tranzacție dublă cu profit de 49.000 de euro. Acum conduce o agenție cu o ascensiune spectaculoasă în Cluj

Citește și: Cluj-Napoca, cu un pas înaintea Bucureștiului în topul calității vieții și nu numai. Ce așteptări ar trebui să avem în următorii ani de la evoluția celor două orașe

Citește și: Investiție de 42 de milioane de euro într-un proiect mixt din Cluj-Napoca

banner CPI national 2019

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])