#CPINațional2019: Silviu Pop, Head of Research Colliers International România, participă ca speaker la cel mai mare eveniment dedicat comunității de real estate

Silviu Pop, Head of Research în cadrul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România, va participa ca speaker la cel mai mare eveniment dedicat comunității de real estate din țara noastră – CPI Național 2019.

silviu pop colliers cpi national 2019

Silviu Pop coordonează, din 2017, activitatea departamentului de cercetare din cadrul Colliers International România, parte a Colliers International Group, unul dintre liderii globali în domeniul consultanței imobiliare, cu peste 12.000 de specialiști care activează în 69 de țări.

Prin rapoartele și opiniile publicate, acesta oferă informații esențiale privind evoluția și tendințele principalelor segmente ale pieței locale.

Anterior, Silviu Pop a lucrat în cadrul ING Bank România ca analist macroeconomic pentru România, Bulgaria, Serbia și Croația.

banner CPI national 2019

La CPI Național 2019, Pop va fi unul dintre speakerii care vor participa la panelul de discuții național organizat în prima zi a evenimentului, pe 21 martie, și moderat de Cristian Hostiuc, director editorial al celei mai importante publicații de business din țara noastră – Ziarul Financiar, în cadrul căruia ne propunem să răspundem la cele mai arzătoare întrebări din real estate-ul românesc.

Vor fi provocați la dialog, alături de reprezentantul Colliers International România, Andreea Comșa (CEO Premier Estate Management), Dana Ababei (Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România ) și Alina Iozsa (Partener Hategan Attorneys).

Silviu Pop va participa la CPI Național 2019 și pe 22 martie și va prezenta în fața publicului opinia sa pe tema „Piața imobiliară din România: provocări și oportunități„.

Ediția CPI Național 2019 este una specială pentru noi, cu ocazia căreia sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI,  așa că ne dorim să ridicăm cel mai important eveniment al breslei imobiliare la un nou nivel.

Îți pregătim două zile de conferințe și workshop-uri în care vei avea șansa de a-i asculta pe unii dintre cei mai buni jucători din real estate, te vei putea inspira din poveștile lor de succes, le vei afla sfaturile și părerile despre evoluția domeniului și vei învăța de la traineri de top strategii care îți vor fi de mare ajutor în organizarea afacerii. CONSULTĂ AICI agenda evenimentului.

Te așteptăm pe 21 și pe 22 martie, în cadrul Stejarii Country Club, la CPI Național 2019. Hai să celebrăm împreună 10 ani de evenimente marca CPI!

Citește și: Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management, speaker și moderator la ediția aniversară a Clubului Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Premieră la #CPINațional2019! VIP la cel mai important eveniment al breslei imobiliare

Citește și: Șase traineri de top susțin workshop-uri la #CPINațional 2019. Află ce îți pregătim și care sunt pachetele speciale și bonusurile de care poți beneficia

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])