#CPINațional2020: Află tot ce trebuie să știi despre „2020 și căutarea în Imobiliare”, de la arhitectul Răzvan Zamfira

Anul acesta explorăm „Performanța în imobiliare” la CPI Național 2020 alături de speakerii și trainerii noștri. Printre aceștia se numără și arhitectul Răzvan Zamfira.

Răzvan Zamfira este arhitect și geograf urban specializat în analiza și reprezentarea vizuală a datelor. El este co-fondatorul proiectului Undelocuiesc.eu, un ghid și o uneală online de evaluare a calității locuințelor.

Ghidul Undelocuiesc.eu a fost prezentat și distribuit profesioniștilor în imobiliare care au participat, pe parcursul anului 2018, la evenimentele din seria CPI Regional. Acest proiect editorial a fost realizat cu sprijinul Imobiliare.ro.

ghid unde locuiesc eu

La CPI Național 2020, Răzvan Zamfira va prezenta informații utile pentru fiecare profesionist din breasla imobiliară, pe tema „2020 și căutarea în Imobiliare„. Acestea te pot ajuta să înțelegi mai bine comportamentul cumpărătorilor aflați, în prezent, în căutarea unei locuințe.

Participarea este gratuită și se poate face pe bază de înscriere. Atenție! Numărul locurilor disponibile în sală este limitat.

Dăm în acest an startul seriei de evenimente CPI pe 1 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, cu o conferință organizată de echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România.

Evenimentul se va bucura inclusiv de prezența unor speakeri din străinătate. Este vorba despre Dree Op’t Veld, directorul Momentum Technologies Olanda, și de Erik Beurskens, Senior Consultant în cadrul aceleiași companii. Cei doi invitați vor face o analiză comparativă a piețelor imobiliare din Amsterdam și București. CONSULTĂ LISTA SPEAKERILOR ȘI AGENDA

Pe 2 aprilie vă așteptăm la conferința CPI Național 2020. Gazda evenimentului va fi Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV, dar și autorul mai multor campanii de conștientizare și demascare a problemelor din societatea românească. Consultă AICI lista speakerilor.

Ziua a treia este dedicată workshop-urilor. Vor fi abordate următoarele teme: YouTube în Imobiliare, Performance marketing în Facebook și Google, Negociere în business, Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului. Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate, respectiv Capcanele contractuale imobiliare. Speed dating periculos cu protecția consumatorului. Detalii și înscrieri AICI.

Tot pe 3 aprilie va fi organizată și Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu ajuns la a cincea ediție. Gazda va fi cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri 

#CPINațional2020: Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România, unul dintre speakerii conferinței naționale din 2 aprilie 

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])