#CPINațional2020: Capcane contractuale imobiliare? Învață cum să le eviți de la un expert

Un contract bine întocmit este cel mai de preț instrument din arsenalul agentului imobiliar, indiferent de modelul de lucru pe care alege să îl urmeze în activitatea de zi cu zi – reprezentare exclusivă sau intermediere. Învață să eviți capcanele contractuale dintr-un workshop susținut la CPI Național 2020 de Simona Ciucă.

Vrei să eviți sancțiunile ANPC, problemele juridice sau situațiile în care contractul semnat devine nul? Atunci participă la workshop-ul „Capcane contractuale imobiliare. Speed Dating periculos cu protecția consumatorului”. Trainerul Simona Ciucă, cu 10 ani de practică imobiliară, te învață unde trebuie să acorzi o atenție sporită și care sunt amănuntele pe care nu trebuie să le pierzi din vedere.

Poți impune clauze penalizatoare? În ce condiții? Poți cesiuna contractul în caz de neplată? Ce formă trebuie să aibă contractul pentru a nu fi o simplă formalitate? Vei obține răspunsuri la toate aceste întrebări pe parcursul workshop-ului, organizat pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din Capitală.

Cursul va include și o sesiune practică în cadrul căreia participanții vor lucra în echipe și vor pune în discuție situații concrete întâlnite în activitatea de zi cu zi.

Simona Ciucă este doctor în economie, titlu obținut de la Academia de Studii Economice din București, și formator specializat Consumer Law Ready, program destinat întreprinderilor mici și mijlocii, desfășurat la nivelul întregii Uniuni Europene.

IA-ȚI BILET LA WORKSHOP. Atenție! Numărul locurilor disponibile în sală este limitat. 

La CPI Național 2020 explorăm „Performanța în imobiliare” din cât mai multe unghiuri. Trainerii noștri ți-au pregătit și alte workshop-uri care te pot ajuta să îți duci afacerea din real estate la următorul nivel:

  • David Grigorescu, președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România: Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului
  • Daniel Tudor, CEO The Concept: Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate
  • Oana Dumitrescu, Industry Manager Google: YouTube în Imobiliare
  • Tibor Izmendi, Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro și trainer Google: Performance marketing în Facebook și Google
  • Bogdan Comănescu, trainer și fondator Accelera: Workshop de negociere în business. DETALII ȘI BILETE AICI

Tot pe 3 aprilie, te invităm să iei parte la decernarea celor mai râvnite premii din real estate-ul românesc. Doar cei mai buni jucători activi pe piața rezidențială vor urca pe scena Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020.

Gazda evenimentului va fi anul acesta cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea. Nu rata oportunitatea de a face networking cu dezvoltatori și agenți imobiliari renumiți pe plan local și la nivel național.

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI 

#CPINațional2020: Află tot ce trebuie să știi despre „2020 și căutarea în Imobiliare”, de la arhitectul Răzvan Zamfira

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])