#CPINațional2020: Câștigă rapid încrederea clienților. Folosește tehnici testate deja cu succes în mii de întâlniri

Învață să câștigi rapid încrederea clienților și partenerilor tăi! Te așteptăm pe 3 aprilie la workshop-ul susținut la CPI Național 2020 de Daniel Tudor, fondatorul și CEO-ul companiei de consultanță imobiliară The Concept Real Estate Advisers.

Daniel Tudor va susține la CPI Național 2020 un workshop pe care nu trebuie să îl ratezi, dacă vrei să atingi un nou nivel de „Performanță în imobiliare„. CEO-ul companiei The Concept le va prezenta participanților „Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate”.

Ai garanția că acestea funcționează și te pot ajuta să-ți îmbunătățești activitatea în imobiliare pentru că au fost deja testate cu succes chiar de echipa pe care o coordonează Tudor, în cursul a peste 5.000 de meeting-uri și a mai bine de 100.000 de call-uri.

The Concept Real Estate Advisers împlinește, în 2020, 9 ani de activitate pe piața rezidențială, prin intermediul său tranzacționându-se în această perioadă peste 1.600 de apartamente noi în aproape toate zonele din București, dar și din împrejurimi. Compania de consultanță imobiliară include și o divizie dedicată proprietăților premium din Capitală – Heritage Properties.

Workshop-ul „Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate” va fi susținut pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, de la ora 11:15. IA-ȚI BILET ACUM! Numărul locurilor diponibile în sală este limitat.

Cu ocazia CPI Național 2020 am pregătit, alături de trainerii noștri, și alte workshop-uri care te pot ajuta să adaugi valoare serviciilor oferite clienților tăi, să-ți perfecționezi abilitățile de negociere sau să îți consolidezi prezența în mediul online:

  • David Grigorescu, președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România: Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului
  • Simona Ciucă, expert acreditat în protecția consumatorilor: Capcanele contractuale imobiliare. Speed Dating periculos cu protecția consumatorului
  • Oana Dumitrescu, Industry Manager Google: YouTube în Imobiliare
  • Tibor Izmendi, Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro și trainer Google: Performance marketing în Facebook și Google
  • Bogdan Comănescu, trainer și fondator Accelera: Workshop de negociere în business. DETALII DESPRE WORSHOP-URI ȘI BILETE AICI

Tot pe 3 aprilie te invităm să participi la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu, ajuns la ediția a 5-a. Vom decerna, alături de gazda noastră din acest an, cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea, cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc.

Finaliștii au fost aleși deja, dar câștigătorii vor fi anunțați chiar în timpul evenimentului. Aproape 200 de profesioniști s-au reunit anul trecut la decernarea premiilor Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Poți participa la gală chiar dacă nu ai aplicat pentru unul dintre premii. Nu rata oportunitatea de a face networking cu cei mai buni jucători din real estate!

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI 

#CPINațional2020: Află tot ce trebuie să știi despre „2020 și căutarea în Imobiliare”, de la arhitectul Răzvan Zamfira

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])