#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!

Anul acesta explorăm la CPI Național performanța în real estate, apoi îți dăm o doză puternic motivațională. Aducem în fața voastră speakeri cu povești de excepție, care vă vor inspira să vă depășiți limitele. Printre cei invitați să urce, pe 2 aprilie, pe scena CPI Național 2020 se numără și ultramaratonistul Tibi Ușeriu.

Tibi Ușeriu a încheiat recent competiția Yukon Arctic Ultra pe locul al doilea, după ce a parcurs în jur de 480 de kilometri în aproape șapte zile, îndurând temperaturi extrem de scăzute, chiar și de -39 de grade Celsius.

În total, 21 de sportivi s-au aliniat la linia de start, dar doar el și elvețianul Fabian Imfeld au reușit să încheie competiția supranumită „Cursa infernală de la Cercul Polar”.

Este a doua oară când românul participă la această competiție, la ediția trecută el fiind nevoit să se retragă, după ce medicii i-au descoperit degerături grave la un picior în urma unui control de rutină.

Sportivul este și singura persoană din lume care a reușit să câștige de trei ori la rând cel mai dur maraton din lume, Ultra 6633.

Dăm în acest an startul seriei de evenimente CPI pe 1 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, cu o conferință organizată de echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România.

Pe 2 aprilie vă așteptăm la conferința CPI Național 2020. Gazda evenimentului va fi Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV, dar și autorul mai multor campanii de conștientizare și demascare a problemelor din societatea românească. Consultă AICI lista speakerilor.

Ziua a treia este dedicată workshop-urilor. Vor fi abordate următoarele teme: YouTube în Imobiliare, Performance marketing în Facebook și Google, Negociere în business, Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului. Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate, respectiv Capcanele contractuale imobiliare. Speed dating periculos cu protecția consumatorului. Detalii și înscrieri AICI.

Tot pe 3 aprilie va fi organizată și Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu ajuns la a cincea ediție. Gazda va fi cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.

Citește și: Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Înscrierile au ajuns la final! Află când vor fi anunțați câștigătorii

Citește și: Aplicație specializată de networking, la CPI Național 2020. Formează noi conexiuni de business în cadrul evenimentului!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])