#CPINațional2020: Secretele unui video de succes și promovarea eficientă a proprietăților pe YouTube. Învață să faci performanță de la un profesionist!

Dedicăm a treia zi de CPI Național 2020 workshop-urilor care te pot ajuta să atingi un nou nivel de „Performanță în imobiliare”. Traineri de top se alătură anul acesta celui mai așteptat eveniment al breslei din real estate. Printre aceștia se numără și Oana Dumitrescu, Industry Manager Google.

Vei afla în cadrul workshop-ului susținut de Oana Dumitrescu, pe 3 aprilie, cum utilizezi platforma YouTube atunci când lucrezi în domeniul imobiliar pentru a obține o expunere mai bună și rezultate optime.

De ce este important să înțelegi această platformă? Pentru că unele dintre cele mai noi date arată că YouTube atrage circa 44% din totalul utilizatorilor de internet și are aproximativ 2 miliarde de utilizatori unici lunar. Prezența ta pe al doilea cel mai vizitat site din lume poate să te ajute în business.

Participând la workshop-ul „YouTube în Imobiliare” vei afla care sunt avantajele acestei platforme, cum te poate ajuta ea să îți promovezi eficient proprietățile din portofoliu și care sunt secretele unui video de succes.

Învață și tu cum să faci performanță de la un profesionist. Oana Dumitrescu ajută unele dintre cele mai mari pagini web din România să performeze în mediul online. IA-ȚI BILET ACUM!  Numărul locurilor disponibile în sală este limitat.

Ți-am pregătit și alte workshop-uri la CPI Național 2020, alături de trainerii noștri de top. Păstrăm în prim-plan „Performanța în imobiliare”.

  • David Grigorescu, președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România: Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarilor
  • Daniel Tudor, CEO The Concept: Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate
  • Simona Ciucă, expert acreditat în protecția consumatorilor: Capcanele contractuale imobiliare. Speed Dating periculos cu protecția consumatorului
  • Tibor Izmendi, Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro și trainer Google: Performance marketing în Facebook și Google
  • Bogdan Comănescu, trainer și fondator Accelera: Workshop de negociere în business

Atenție! Workshop-urile organizate pe 3 aprilie la Hotelul Radisson Blu din București sunt distribuite în două sesiuni paralele. DETALII ȘI BILETE AICI

Tot pe 3 aprilie, de la ora 19:30, te invităm să participi la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Decernăm cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc alături de gazda noastră, cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI 

#CPINațional2020: Află tot ce trebuie să știi despre „2020 și căutarea în Imobiliare”, de la arhitectul Răzvan Zamfira

Finaliștii din cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020 au fost anunțați. Află acum dacă ești unul dintre ei! 

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])