#CPINațional2020: Workshop-urile CPI, de la performanță în online la negociere în business. Află detalii despre traineri

Te așteptăm în a treia zi de CPI Național 2020 cu workshop-uri care te vor ajuta să faci performanță în business-ul tău din imobiliare, indiferent dacă lucrezi ca agent imobiliar sau dacă ești dezvoltator. Iată ce ți-am pregătit.

Pe 3 aprilie organizăm două sesiuni paralele cu workshop-uri pe teme variate, alături de traineri de top. Aflăm care sunt avantajele platformei YouTube, cum te poate ajuta aceasta să îți promovezi eficient proprietățile imobiliare din portofoliu și care sunt secretele unui video de succes de la Oana Dumitrescu, Industry Manager Google.

YouTube, platformă deținută de Google, atrage circa 44% din numărul total de utilizatori de internet și are aproximativ 2 miliarde de utilizatori unici lunar. Acesta este al doilea cel mai vizitat site din lume.

Te așteptăm la workshop-ul „YouTube în Imobiliare” pentru mai multe statistici actualizate și recomandări care te vor ajuta să faci performanță pe această platformă. ÎNSCRIE-TE AICI

Colegul nostru Tibor Izmendi, Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro și trainer certificat Google, îți propune un workshop pe tema „Performance marketing în Facebook și Google” . Acestea sunt două platforme complementare care aduc rezultate interesante, atunci când fac parte dintr-un mix corect de marketing.

Înveți astfel cum poți să le îmbini și ce trebuie să urmărești pentru a obține cele mai bune rezultate. Vorbim despre segmentare, tipuri de campanii, keywords și bugete. PARTICIPĂ LA WORKSHOP

La CPI Național 2020 îți propunem și un workshop de „Negociere în Business” susținut de Bogdan Comănescu, trainer cu peste 29 de ani de experiență națională și internațională în marketing, vânzări și dezvoltare comercială.

El a dezvoltat proiecte în Franța, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India și România pentru Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, Orange, UPC, BMW Bavaria Automobile și încă peste 300 de companii.

În etapa de negociere, reprezentantul de vânzări poate câștiga sau pierde sume mari de bani cu un gest sau cu o vorbă. De aceea, principalele subiecte abordate în cadrul workshop-ului vor fi:

  • care sunt gesturile și expresiile iritante în negociere?
  • cum citim limbajul non-verbal al clientului și starea lui emoțională?
  • cum ne controlăm emoțiile, gesturile și expresiile pentru a câștiga negocierea? ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu rata nici workshop-ul susținut de Daniel Tudor, fondatorul și CEO-ul companiei de consultanță imobiliară The Concept Real Estate Advisers. Vei învăța de la el care sunt „Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate”.

De ce sunt importante? Pentru că dacă privești în perspectivă procesul de vânzare în imobiliare, îți vei da seama că sunt câteva elemente-cheie de care trebuie să ții cont pentru a atinge performanța rapid în acest domeniu. Află care sunt participând la training.

Tehnicile pe care le va prezenta Tudor în cadrul workshop-ului au fost testate cu succes de colegii săi în peste 5.000 de meeting-uri și mai bine de 100.000 de call-uri. PARTICIPĂ LA WORKSHOP

Printre trainerii CPI Național 2020 se numără și David Grigorescu, Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR), care activează pe piața de real estate din anul 2003.

david grigorescu apair cpi national 2019

Workshop-ul său pune în prim-plan modelul de lucru în reprezentare exclusivă, la care el a aderat încă din 2013, și se adresează agenților care își doresc să devină mai eficienți, prin obținerea unui raport foarte bun între prezentările de servicii efectuate și numărul de contracte de reprezentare semnate.

La atelierul „Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului” afli care este momentul oportun pentru a discuta despre comision și ce tool-uri moderne îți oferă un avantaj pentru succesul prezentării. Când are loc prezentarea de servicii? Unde ne întâlnim? Cine trebuie să fie prezent? – președintele APAIR va răspunde la toate aceste întrebări. PARTICIPĂ LA WORKSHOP

Indiferent dacă ești agent de intermediere sau de reprezentare, trebuie să acorzi o atenție sporită contractului tău de prestări servicii. Simona Ciucă, expert acreditat în protecția consumatorului, te învață cum să eviți problemele în workshop-ul „Capcanele contractuale imobiliare. Speed Dating periculos cu protecția consumatorului”.

Workshop-ul include și o sesiune practică în care participanții vor pune în discuție, pe echipe, unele dintre cele mai des întâlnite probleme contractuale. ÎNSCRIE-TE ACUM

Îți reamintim că CPI se va extinde pe durata a trei zile anul acesta. Dăm startul evenimentelor pe 1 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, cu o conferință organizată de echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro, în parteneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România.

Pe 2 aprilie se desfășoară conferința CPI Național 2020. Gazda evenimentului va fi Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV. CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ ȘI LISTA SPEAKERILOR 

Pe 3 aprilie te invităm nu doar la workshop-uri, ci și la ediția a 5-a a Galei Profesioniștilor în Imobiliare. Decernăm cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc alături de cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea. REZERVĂ ACUM UN LOC

#CPINațional2020: Punem în discuție standardul de viață în casele de azi alături de George Buhnici. Hai și tu la CPI!

#CPINațional2020: Are 20 de ani de experiență și a coordonat tranzacții imobiliare importante în România. Ne întâlnim cu Tim Wilkinson, pe 2 aprilie, la CPI

#CPINațional2020: Despre performanță, alături de ultramaratonistul Tibi Ușeriu. Hai și tu la evenimentul anului pentru breasla imobiliară!

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])