#CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!

Ediția CPI Național din 2021 va avea loc joi, 27 mai, în vreme ce Gala Profesioniștilor în Imobiliare este programată pentru vineri, 28 mai. Pentru că provocările ridicate de pandemia de COVID-19 persistă, cele două evenimente dedicate breslei imobiliare își vor aștepta oaspeții tot online – avantajul acestei forme de participare fiind că înscrierea este gratuită pentru cei interesați.

Pentru a-ți asigura, însă, o experiență cât mai plăcută, organizatorii au aranjat ca speakerii și paneliștii incluși pe agenda CPI Național să fie prezenți într-o sală de conferințe a Hotelului Radisson Blu, din București. Pe bază de înregistrare prealabilă, participanții vor putea urmări transmisiunea, live, pe aplicația Hopin, tot aici putând interacționa și cu colegii de breaslă.

Așa cum te-am obișnuit deja, la CPI Național vei putea beneficia de experiența unor profesioniști de top, din domeniul imobiliarelor, dar și al vânzărilor în general. Perspectiva acestora te va ajuta să-ți lărgești orizonturile, cu scopul generării și implementării unor noi strategii de sedimentare sau de îmbunătățire a businessului. Acesta este, desigur, un obiectiv universal valabil pentru mediul de afaceri – dar cu atât mai mult acum, în vreme de pandemie.

Aici te poți înscrie, GRATUIT, la cele două evenimente – dar vei găsi și informații utile despre desfășurarea acestora, inclusiv programul pentru CPI Național 2021, lista speakerilor și paneliștilor, dar și a finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Ne (re)vedem curând!