#CPINațional2021: George Buhnici va vorbi, pe 27 mai, despre schimbarea priorităților în materie de locuire. Sfaturi pentru îmbunătățirea stilului de viață

Jurnalist reputat, cu interese inclusiv în domeniul construcțiilor și imobiliarelor, George Buhnici va susține o prezentare de actualitate în cadrul CPI Național 2021, pe 27 mai.

George Buhnici are peste 20 de ani de experiență în mass-media, după ce și-a început cariera ca ziarist de presă scrisă la Brașov, iar apoi a lucrat în radio, dar și în televiziune. În ultimii 10 ani, acesta a trecut în mediul online, punând bazele platformei cavaleria.ro, dedicată pasionaților de automobile, tehnologie, dar și de lifestyle. După succesul proiectului #casabuhnici, el a lansat platforma casebune.ro, dedicată subiectelor din domeniul construcțiilor și sustenabilității, cu focus pe ceea ce înseamnă „smart living”.

Intitulată „Cum s-au schimbat prioritățile de locuire în timpul pandemiei? Ce putem face pentru a ne îmbunătăți standardul de locuire?”, prezentarea ce va fi susținută de George Buhnici în cadrul CPI Național 2021 este de interes pentru orice profesionist cu activitate pe segmentul rezidențial al pieței imobiliare. Asta pentru că, după cum am putut vedea cu toții în ultimul an, pandemia de coronavirus a determinat o serie de schimbări semnificative în stilul de viață al românilor – cu efecte directe asupra preferințelor acestora în materie de locuire. Speakerul își propune să analizeze, însă, cât de sustenabilă este, spre exemplu, dorința de a locui la casă, la marginea marilor orașe sau chiar în zone rurale, în perioada postpandemică. De asemenea, acesta va oferi sfaturi în vederea îmbunătățirii confortului locativ, inclusiv pentru aceia care nu au opțiunea de a se muta la casă.

Nu te-ai înscris încă la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare? Aici îți poți asigura participarea, în mod GRATUIT, la ambele evenimente!

Ediția CPI Național din 2021 va avea loc joi, 27 mai, în vreme ce Gala Profesioniștilor în Imobiliare este programată pentru vineri, 28 mai. Pentru că provocările ridicate de pandemia de COVID-19 persistă, cele două evenimente dedicate breslei imobiliare se vor desfășura într-un format hibrid, fizic și online. Astfel, speakerii și paneliștii vor fi prezenți într-o sală de conferințe a Hotelului Radisson Blu, din București, în vreme ce participanții vor putea urmări transmisiunea, live, pe aplicația Hopin (pe bază de înregistrare prealabilă).

Citește și: #CPINațional2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare îți aduc networkingul în confortul casei tale. Poți chiar interveni, live, în cadrul discuțiilor

Citește și: #CPINațional2021: Care sunt perspectivele pieței imobiliare rezidențiale autohtone, după mai bine de un an de COVID-19? Află la conferința din 27 mai!

Citește și: #CPINațional2021: Adrian Cioroianu, speaker la conferința națională din 27 mai. Te așteaptă „o incursiune în mindsetul unui vânzător de top” și „o infuzie rapidă de cunoștințe practice”

Citește și: Lista finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este pregătită! Tu cine crezi că vor fi câștigătorii?

Citește și: #CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!