#CPINațional2021 și Gala Profesioniștilor în Imobiliare îți aduc networkingul în confortul casei tale. Poți chiar interveni, live, în cadrul discuțiilor

Cele două evenimente sunt programate pentru joi, 27 mai, și, respectiv, pentru vineri, 28 mai. Înscrierile sunt deschise, iar participarea este GRATUITĂ.

Sursă foto: Pixabay.com

Înainte de pandemia de coronavirus, una dintre componentele esențiale ale participării în mod fizic la o conferință consta, dincolo de influxul de noi informații, tocmai în experiența interacțiunii cu ceilalți participanți. Cu toate că trecerea evenimentelor în mediul online s-a dovedit salvatoare pe durata pandemiei, inclusiv în domeniul imobiliarelor, aceasta ar fi, totuși, doar o soluție temporară. Deși provocările ridicate de COVID-19 persistă, organizatorii edițiilor din 2021 ale CPI Național și Galei Profesioniștilor în Imobiliare și-au propus să redea participanților, măcar în parte, posibilitatea interacțiunii cu colegii de breaslă – sau așa-numita experiență de „networking”.

Nu te-ai înscris încă la CPI Național și la Gala Profesioniștilor în Imobiliare? Aici îți poți rezerva locul la ambele evenimente și poți afla agenda și detalii despre desfășurarea acestora.

Astfel, cele două evenimente au fost concepute într-un format hibrid, fizic și online. Mai exact, speakerii, paneliștii și finaliștii la premiile Galei urmează a fi prezenți într-o sală de conferințe a Hotelului Radisson Blu, din București, în vreme ce restul participanților vor putea urmări transmisiunea, live, pe aplicația Hopin (pe bază de înregistrare prealabilă). Această platformă oferă atât posibilitatea organizării unor grupuri private de discuții, cât și intervenția „celor de acasă” în cadrul diferitelor sesiuni ale evenimentelor – și inclusiv interacțiunea cu speakerii, individuali sau în cadrul panelului de discuții.

Iată lista speakerilor de la CPI Național 2021:

  • George Buhnici – Jurnalist, fondatorul platformei casebune.ro
  • Georgian Marcu – Broker/Owner, Green Angels
  • Dorel Niță – Head of Data & Research, Imobiliare.ro
  • Beatrice Dumitrașcu – VP Residential Sales, One United Properties
  • Antoanela Comșa – Director General, Gran Via România
  • Gabriel Voicu – Vicepreședinte, SVN România
  • Damian Șerban – Managing Director, R&D Advisers
  • Cătălin Priscorniță – CEO și fondator Blitz
  • Adrian Cioroianu – Trainer Executive, AC Knowledge Romania

Citește și: CPINațional2021: Evenimentul dedicat profesioniștilor din imobiliare se va desfășura anul acesta în format hibrid, fizic și online. Participarea este GRATUITĂ!

Citește și: #CPINațional2021: Adrian Cioroianu, speaker la conferința națională din 27 mai. Te așteaptă „o incursiune în mindsetul unui vânzător de top” și „o infuzie rapidă de cunoștințe practice”

Citește și: #CPINațional2021: Care sunt perspectivele pieței imobiliare rezidențiale autohtone, după mai bine de un an de COVID-19? Află la conferința din 27 mai!

Citește și: Lista finaliștilor pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 este pregătită! Tu cine crezi că vor fi câștigătorii?