#CPITimișoara2019: Alina Iozsa, Partener Hațegan Attorneys, printre speakerii evenimentului dedicat profesioniștilor în imobiliare din Timișoara

Alina Iozsa, Partener Hațegan Attorneys, una dintre cele mai cunoscute firme de avocatură din regiunea de vest a țării, se numără printre speakerii invitați să ia parte la dezbaterile organizate în cadrul CPI Timișoara, al treilea eveniment al seriei CPI Regional 2019.

Alina Iozsa dispune de o experiență extensivă în arii de practică precum Construcții, Imobiliare, Compliance și Etică în afaceri. Ea a coordonat o gamă largă de proiecte imobiliare complexe și a furnizat, asistată de echipa de avocați, soluții inovatoare pentru implementarea planului de afaceri și a formatului avut în vedere de clienții săi în ceea ce privește componenta imobiliară.

Iozsa a coordonat cu succes și proiecte în domeniul achizițiilor publice, în sectorul industrial, în construcții, pe segmentul agricol, dar și pe cel rezidențial și în energie.

Firma de avocatură Hațegan Attorneys a fost fondată în 2004. Mai bine de trei sferturi dintre clienții acesteia sunt companii internaționale care intenționează să investească în România sau care sunt active deja în țară.

La CPI Timișoara 2019, Alina Iozsa va participa ca speaker în panelul dedicat dezbaterilor legate de evoluția pieței imobiliare locale. Discuțiile vor fi moderate de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

Evenimentul va fi organizat pe 12 iunie, începând cu ora 08:00, la Hotelul Tresor Le Palais și va cuprinde două module. Primul dintre acestea este dedicat agenților imobiliari și cuprinde, pe lângă panelul de dezbateri, o sesiune de training pe tema gestionării eficiente a timpului susținută de Remus Bălan, o serie de sfaturi practice pentru îmbunătățirea performanțelor obținute pe baza beneficiilor incluse în diverse pachete de servicii, prezentarea celor mai noi date statistice referitoare la evoluția pieței rezidențiale și o sesiune World Cafe, un concept nou implementat în premieră în seria CPI Regional din acest an.

#CPITimișoara2019: Simona Șchiopotă, Hitch&Mosher, printre speakerii evenimentului local al anului pentru profesioniștii din real estate

#CPITimișoara2019: Eugen Encuțescu, CEO Eugene Estate, unul dintre speakerii invitați la evenimentul CPI din 12 iunie

Modulul dedicat dezvoltatorilor va include discuții pe teme precum performanța în mediul online (anunțurile cu plata la lead/la succes) și modalitățile prin care datele statistice pot susține luarea celor mai bune decizii într-un proiect imobiliar. Vezi agenda completă și înscrie-te.

CPI Timișoara va fi al treilea eveniment organizat în cadrul seriei CPI Regional 2019, după întâlnirile din Brașov și Sibiu la care au participat, în total, circa 200 de profesioniști în real estate. Află concluziile CPI Brașov 2019 și CPI Sibiu 2019.

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Citește și: 120 de agenți și dezvoltatori au dezbătut situația pieței imobiliare la Brașov. Află când ajunge caravana CPI în orașul tău!

Citește și: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor”

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])