#CPITimișoara2019: Călin Centea, ISHO, se alătură speakerilor prezenți pe 12 iunie la Clubul Profesioniștilor în Imobiliare

Călin Centea, directorul de vânzări al proiectului ISHO, va participa la panelul de discuții dedicat liderilor locali din real estate organizat în cadrul evenimentului CPI Timișoara 2019, al treilea din seria regională din acest an.

Cu o experiență vastă în imobiliare, în special în zona de consultanță, Călin Centea s-a alăturat echipei de vânzări ISHO în anul 2016. La acest proiect, dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Șandor prin compania Mulberry Development, au lucrat peste 100 de arhitecți, proiectanți, consultanți și ingineri.

ISHO cuprinde peste 1.200 de apartamente, 7.500 de metri pătrați de spații verzi, o clădire de birouri și un hotel cu 160 de camere. La toate acestea se vor adăuga numeroase servicii și funcționalități.

proiect multifunctional isho

Citește și: Ovidiu Șandor, Mulberry Development – „Ne așteptăm la un an relativ stabil”. Cea mai mare provocare din piața construcțiilor și planurile dezvoltatorului pentru proiectul ISHO în 2019

Călin Cetea va participa la panelul de dezbateri din cadrul CPI Timișoara 2019 alături de Adrian Erimescu – CEO Imobiliare.ro, Simona Șchiopotă – Managing Partner Hitch&Mosher, Eugen Encuțescu – fondator și CEO Eugene Estate și Alina Iozsa – Partener Hațegan Attorneys. Date statistice relevante pentru jucătorii activi pe piața locală vor fi, totodată, aduse în atenția participanților de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonator al proiectului Analize Imobiliare. Consultă agenda evenimentului AICI.

Participarea este gratuită și se poate realiza pe bază de înscriere. Numărul locurilor disponibile este limitat. Rezervă unul AICI. 

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Citește și: Despre relația agent-client într-o piață în stabilizare – „oamenii cumpără dacă au încredere”

Citește și: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață 

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])