#CPITimișoara2019: Eugen Encuțescu, CEO Eugene Estate, unul dintre speakerii invitați la evenimentul CPI din 12 iunie

Eugen Encuțeascu, fondator și CEO al companiei Eugene Estate, se numără printre speakerii invitați să participe la panelul de discuții dedicat liderilor locali din real estate, organizat în cadrul evenimentului CPI Timișoara 2019.

Eugen Encuțescu și-a început cariera în real estate încă de la vârsta de 19 ani, iar agenția fondată de acesta a oferit consultanță și servicii în 10.000 de tranzacții de pe piața din Timișoara și din împrejurări.

Compania de consultanță imobiliară Eugene Estate și-a început expansiunea la nivel național prin deschiderea primului său birou din Capitală. Principalul obiectiv pentru primul an de funcționare este acela de a recruta 60 de brokeri imobiliari în echipa coordonată de Dan Țiganu, General Manager & CSO București.

Eugene Estate a obținut trofelul pentru „Cea mai puternică agenție din Timișoara” în cadrul Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2018, eveniment care are ca obiectiv celebrarea celor mai bune rezultate din sectorul rezidențial al industriei imobiliare și susținerea creșterii vizibilității performanțelor bazate pe valori esențiale pentru o dezvoltare economică puternică pe termen lung.

Eugen Encuțescu este, totodată, membru al consiliului director al CEIR.

La CPI Timișoara, el va fi unul dintre speakerii invitați să ia parte la discuțiile din cadrul panelului dedicat liderilor locali din real estate, moderat de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro. Dezbaterile din panel vor fi completate cu cele mai noi date statistice relevante pentru piața rezidențială din Timișoara, aduse în fața publicului de Dorel Niță, Head of Research Imobiliare.ro și coordonator al proiectului Analize Imobiliare.

Evenimentul va fi organizat pe 12 iunie, la Hotelul Tresor Le Palais, începând cu ora 08:00. Înregistrarea participanților se face gratuit, accesând site-ul dedicat seriei CPI Regional 2019.

Agenda CPI Timișoara va include o sesiune dedicată celor care vor să devină cât mai eficienți în time management susținută de Remus Bălan, trainer specializat în managementul performanței și în dezvoltarea competențelor pentru atingerea potențialului maxim.

Ca noutate, vom implementa conceptul World Cafe, întâmpinat cu entuziasm de către participanți la primele două evenimente din seria CPI Regional 2019. Pentru mai multe detalii, accesează AICI site-ul dedicat CPI Regional 2019.

Citește și: Simona Șchiopotă, Hitch&Mosher, printre speakerii evenimentului local al anului pentru profesioniștii din real estate

Evenimentul va include și o secțiune dedicată exclusiv dezvoltatorilor în care vor fi puse în discuție teme precum performanța în mediul online (anunțurile cu plata la lead/la succes) și modalitățile prin care datele statistice pot susține luarea celor mai bune decizii într-un proiect imobiliar.

CPI Timișoara va fi al treilea eveniment din seria CPI Regional 2019, după cele organizate deja, pe 21 și 22 mai, în Brașov și în Sibiu. Primul dintre acestea a reunit 120 de participanți, iar cel de-al doilea a reprezentat o premieră. A fost primul CPI organizat până acum în orașul Sibiu și a reușit să aducă la discuții aproape 80 de reprezentanți ai agențiilor imobiliare și de dezvoltatori activi pe plan local.

Nu ai mai participat până acum la evenimentele noastre? Aruncă o privire mai jos pentru a vedea cum s-a desfășurat anul trecut CPI Timișoara și ce au spus participanții.

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

Citește și: Două evenimente regionale, circa 200 de participanți. Următoarea oprire, #CPITimișoara2019! Te-ai înscris?

Citește și: Primul eveniment marca CPI organizat la Sibiu a reunit aproape 80 de profesioniști în imobiliare – FOTO+VIDEO

Citește și: Cristina Țîrea, Maurer Imobiliare – Apetitul pentru achiziții în scop investițional a crescut, pe fondul dezvoltării turismului

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])