Dăm startul înscrierilor pentru CPI Național 2020! Află cine va fi gazda evenimentului și primele detalii despre agendă

Clubul Profesioniștilor în Imobiliare revine cu o ediție de excepție în 2020 – 3 zile de evenimente în care vom învăța să facem cu adevărat „Performanță în Imobiliare” alături de speakeri și traineri de top, nu doar din industria românească de real estate, ci și din media, marketing, finanțe-bănci, evaluări și vânzări.

Dăm în acest an startul seriei de evenimente CPI pe 1 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, cu o conferință organizată de echipa Analize Imobiliare, platforma de real estate intelligence lansată de Imobiliare.ro care colaborează cu unii dintre cei mai importanți jucători din real estate – agenții, dezvoltatori, evaluatori, dar și cu instituții financiare, și pune la dispoziția lor date și rapoarte pentru cercetarea pieței imobiliare și evaluarea proprietăților.

Conferința Analize Imobiliare este realizată în partneriat cu Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România, iar în cadrul evenimentului vor fi puse în discuție subiecte de actualitate de pe piața de real estate, alături de reprezentanți ai unor firme de consultanță, evaluatori și de invitați din sectorul bancar.

Moderatorul evenimentului va fi Dorel Niță, Head of Data&Research Imobiliare.ro și coordonatorul Analize Imobiliare. Printre speakerii invitați să ia parte la dezbateri se numără Mauricio Mesa Gomez, CEO-ul Cordia România, divizia de dezvoltări rezidențiale a grupului Futureal. Participarea este gratuită și se realizează pe bază de înscriere.

Pe 2 aprilie vă invităm la conferința CPI Național 2020. Gazda evenimentului va fi Alex Dima, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de investigație din România, producător al emisiunii „România, te iubesc!” și Senior Corespondent al Știrilor ProTV, dar și autorul mai multor campanii de conștientizare și demascare a problemelor din societatea românească. Dima a câștigat premiul NAB și a fost nominalizat la premiile Emmy.

Printre speakerii invitați la CPI Național 2020 se numără Tim Wilkinson, Partner Investment and Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox, jurnalistul George Buhnici, ultramaratonistul Tibi Ușeriu – care chiar în aceste zile participă la cursa de alergare Yukon Arctic desfășurată în condiții extreme la Cercul Polar, și reprezentanta Ordinului Arhitecților din România Oana Simionescu.

Din agenda evenimentului nu va lipsi nici panelul de dezbateri, pe tema – „Agentul imobiliar. Ce îi lipsește și cine îl susține pentru a performa”. Speakerii vor fi anunțați, în curând, pe site-ul CPI Național 2020.

Ziua a treia este dedicată workshop-urilor. Trainerii noștri vor fi în acest an Oana Dumitrescu (Industry Manager, Google), David Grigorescu (președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România, activ pe piața de real estate din 2003), Daniel Tudor (CEO The Concept), Bogdan Comănescu (fondator Accelera Business Strategy), Simona Ciucă (consultant, expert acreditat în protecția consumatorului) și Tibor Izmendi (Senior Digital Marketing Strategist Imobiliare.ro, trainer Google-Atelierul digital).

În cadrul workshop-urior organizate, pe 3 aprilie, cu ocazia CPI Național 2020 vor fi abordate următoarele teme:

  • YouTube în Imobiliare
  • Performance marketing în Facebook și Google
  • Negociere în business
  • Prezentarea de servicii în Reprezentarea Exclusivă a proprietarului
  • Cele mai eficiente tehnici de Gaining Trust și Closing în Real Estate
  • Capcanele contractuale imobiliare. Speed dating periculos cu protecția consumatorului

GĂSEȘTI AICI mai multe detalii despre workshop-uri și modalitățile de înscriere.

Tot pe 3 aprilie va fi organizată și Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu ajuns la a cincea ediție. Gazda evenimentului va fi cunoscuta prezentatoare TV Corina Caragea.

Încă mai ai timp să îți depui candidatura pentru a obține unul dintre cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc. APLICĂ ACUM și te poți număra printre marii câștigători ai serii!

Citește și: Două jurii nominalizează câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Citește și: Agenția ta imobiliară operează noi birouri de anul trecut? Trofeul pentru „Extinderea anului 2019” poate fi al tău la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 

Citește și: Construiești cel mai bun ansamblu rezidențial de case din orașul tău? Aplică acum și poți fi unul dintre câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])