Dezbateri la #CPIBucurești2019. Află principalele teme puse în discuție și care sunt speakerii invitați la eveniment

CPI București 2019, evenimentul dedicat profesioniștilor activi pe piața imobiliară din Capitală, se apropie cu pași repezi. Ne întâlnim pe 1 octombrie la cea mai aplicată ediție CPI de până acum! Vom organiza grupuri de dezbateri pe subiecte de interes pentru fiecare agent imobiliar și vom aduce în fața participanților speakeri cu experiență alături de care vom discuta despre adevărata față a real estate-ului din Capitală. Te invităm să ne fii alături și de această dată!

cpi bucuresti 2019

Grupurile de dezbateri fac parte dintr-o sesiune specială, introdusă în premieră cu ocazia reuniunilor CPI Regional 2019 și primită deja cu entuziasm de către cei care au luat parte la primele patru întâlniri organizate anul acesta pentru profesioniștii din Brașov, Sibiu, Timișoara și Constanța.

Este vorba despre conceptul World Cafe prin care vă propunem să luați parte, alături de colegi din breaslă și de reprezentanți Imobiliare.ro, la discuții pe următoarele teme:

  • rating agent din partea cumpărătorului
  • superhero cu dezvoltatorii imobiliari
  • necesitatea unei platforme educaționare pentru agenți și manageri.

Dezbaterile din cele trei grupuri vor fi moderate de Radu Andrei (Managing Partner Imobiliare.ro), Valeria Iacob (Product Manager Imobiliare.ro) și Sebastian Ungureanu (Regional Sales Manager Imobiliare.ro).

CONSULTĂ AGENDA COMPLETĂ CPI BUCUREȘTI 2019

↓ ↓ ÎNSCRIE-TE ACUM ↓ ↓

Panelul dedicat liderilor locali din real estate, nelipsit la evenimentele din seria CPI Regional, va fi moderat și în acest an de Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

Se vor alătura dezbaterilor speakeri cu experiență, alături de care vom analiza piața rezidențială din Capitală și provocările de care se lovesc jucătorii din domeniu.

Va participa la CPI București 2019 Răzvan Ionescu, directorul de marketing al Impact Developer&Contractor, dezvoltator cu aproape 30 de ani de activitate și proiecte în portofoliu, finalizate și în derulare, atât în București, cât și în alte mari orașe din țară, precum Constanța, Oradea sau Ploiești.

Doar în prima jumătate a acestui an, compania a obținut venituri din vânzarea de proprietăți imobiliare de aproape 80 de milioane de lei.

Dezvoltatorul are în lucru două ansambluri rezidențiale în București la ora actuală. Este vorba despre Greenfield Residence și Luxuria Domenii Residence.

Elena Butucea, Associate Sales Manager în cadrul agenției Premier Estate Management, participă și ea la CPI București 2019.

Butucea are 14 ani de experiență în vânzări, marketing și management dintre care 12 petrecuți lucrând în domeniul imobiliar. Aceasta s-a implicat direct în dezvoltarea afacerilor companiei, în implementarea unor campanii de marketing de impact și în managementul echipei de vânzări pentru mai multe proiecte imobiliare importante.

Premier Estate Management a obținut trofeul pentru „Agenția anului 2018 în România” la cea mai recentă ediție a Galei Profesioniștilor în Imobiliare.

Printre speakerii invitați să participe la CPI București 2019 se numără și Viorel Mohorea. Acesta are peste opt ani de experiență în real estate și face parte, în prezent, din echipa SVN România, ocupând poziția de Condominium Sales Project Manager.

SVN România este biroul local al SVN International Corp, una dinte cele mai cunoscute mărci de pe piața imobiliară comercială din Statele Unite ale Americii. Compania este agent exclusiv pentru peste 10 proiecte rezidențiale cu cel puțin 350 de unități fiecare. Consultanții săi au vândut în ultimii ani peste 7.000 de apartamente noi cu o valoare de peste 500 de milioane de euro.

Se alătură dezbaterilor din panel investitorul și antreprenorul Octavian Bădescu, cunoscut printre altele pentru fondarea companiei de curierat Sameday Courier, prima din țară listată pe piața Aero a BVB, și pentru Lokko, o inovație disruptivă pe piața de curierat.

Ambele proiecte au fost vândute către eMag, cel mai mare jucător din online-ul românesc, pentru ca ulterior Bădescu să își îndrepte atenția spre piața imobiliară. Antreprenorul a pus bazele companiei de consultanță Freedom Group, achiziționând inițial o franciză RE/MAX, dar renunțând la ea începând din luna septembrie a acestui an.

Octavian Bădescu a fost desemnat „Brokerul imobiliar al anului 2018, new entry” la Gala Profesioniștilor în Imobiliare.

La discuțiile din panel va participa și un speaker cu 15 ani de experiență în imobiliare, care a primit titlul de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din București.

madalina cheptea cpi bucuresti 2019

Este vorba despre Mădălina Cheptea, co-fondator și Managing Partner al agenției Raich&Raich Premium Real Estate.

Cheptea are și un titlu de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle și timp de șase ani a coordonat trei dintre birourile Coldwell Banker Affiliates of Romania.

CPI București 2019 se organizează, pe 1 octombrie, la Hotelul Marshal Garden din Capitală, în intervalul 08.00-14.30. Participarea este gratuită, dar se poate face doar pe bază de înscriere. Numărul de locuri este limitat.

Nu ai participat până la acum la un eveniment CPI? Iată cum a fost anul trecut atmosfera la București:

În 2019 sărbătorim 10 ani de evenimente marca CPI, prin intermediul cărora venim în sprijinul comunității cu informații de calitate, soluții, oportunități de networking, noutăți și încercăm să le oferim participanților toate instrumentele necesare creșterii business-urilor lor în real estate, dar și dezvoltării lor personale.

Anul trecut, 1.000 de profesioniști în real estate au participat la întâlnirile organizate de noi în șase dintre principalele orașe ale țării – Timișoara, București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj-Napoca.

#CPIConstanța2019: Prima Casă, cu un pas mai aproape de a deveni oficial O familie, O casă. Mai este relevant programul?

#CPITimișoara2019: Cum s-a schimbat noțiunea de upgrade imobiliar în ultimii 10 ani? Călin Centea: Pleacă de la case de 300 mp la apartamente de 60. Fac upgrade la stilul de viață

#CPISibiu2019: Profilul cumpărătorului de locuință sibian – „preferă să facă o investiție puțin mai mare, dar să aibă o garanție de viitor”

#CPIBrașov2019: Rolul consultantului va fi unul major în imobiliare – el va contura, practic, această piață

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])