Discuții interesante, date actualizate și speakeri de top la #CPI București 2018. Vezi ce a inclus evenimentul: FOTO+VIDEO

Specialiștii din real estate au participat, pe 2 octombrie, la evenimentul CPI București pentru a lua pulsul pieței imobiliare, pentru a face networking și pentru a afla cum își pot accelera propriile afaceri.

CPI BUCURESTI 2018

Am pus astfel în discuție date statistice relevante pentru piața rezidențială locală alături de coordonatorul proiectului Analize Imobiliare, Dorel Niță, și de reprezentantului Băncii Comerciale Române (BCR) Teodor Mincu – Supervizor Biroul de Credite și Suport Parteneri, Direcția Distribuție Retail.

Au urmat apoi discuții interesante în panelul „Puternică sau fragilă piața imobiliară rezidențială la sfârșit de 2018?”, moderat de CEO-ul Imobiliare.ro Adrian Erimescu, alături de Beatrice Dumitrașcu (VP Residential Sales One United Properties), Tal Roma (Business Development Manager AFI Europe România), Dan Țiganu (Associate Sales Manager Premier Estate Management), Giulio Angheloiu (Owner Premier Imobiliare) și Igor Postovanu (Președintele Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România).

#CPI București 2018. „Rețeta succesului” pentru orice agent imobiliar se bazează pe aceste 3 calități, în opinia președintelui APAIR

#CPI București 2018. Cum văd românii locuințele verzi? Ce spune Tal Roma, Business Development Manager al AFI Europe România

Participanții au primit la CPI București ghidul UndeLocuiesc.Eu, fiind astfel unii dintre primii specialiști din real estate care intră în posesia acestuia, la doar o zi de la lansarea oficială. Aceștia au fost provocați, totodată, să treacă la un nou nivel în cariera profesională de trainerul Călin Iepure, CEO bizz.club – cea mai cunoscută organizație de Business Networking din țara noastră și campion al României la Public Speaking în 2011.

#CPI București 2018. Dumitrașcu, One United Properties: Suntem încrezători în evoluția pieței

#CPI București 2018: Se lansează UndeLocuiesc.Eu, ghidul complet pentru găsirea apartamentului potrivit

Nu a lipsit nici o agendă distinctă, dedicată reprezentanților agențiilor imobiliare și dezvoltatorilor, gândită pentru a veni în sprijinul acestora cu soluții menite să ajute accelerarea afacerilor lor.

Iată cum a arătat CPI București în imagini:

Pentru mai multe detalii te invităm să urmărești pagina noastră de Facebook. O poți accesa AICI. Nu uita să dai „Like” pentru a vedea în timp real ce se întâmplă la evenimentele regionale CPI.

Accelerează-ți creșterea în imobiliare cu CPI! Află programul evenimentelor regionale și cum poți participa la acestea

#CPI Regional 2018: Află cum atragi clienți noi prin performance marketing participând la workshop-ul dedicat dezvoltatorilor din cadrul CPI

Jurnalist cu aproape 10 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])