Două jurii nominalizează câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020. Aplică și tu!

Gala Profesioniștilor în Imobiliare, eveniment de referință pentru jucătorii din domeniu, a ajuns la ediția a 5-a! Cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc vor fi decernate în luna aprilie, la București. Grăbește-te și depune-ți candidatura, juriul nostru format din specialiști o va analiza cu atenție și, la final, va nominaliza marii câștigători. Ai putea fi și tu unul dintre ei!

Două jurii formate din specialiști în real estate și din membri ai echipei Imobiliare.ro se vor reuni la Timișoara, pe 25 februarie, și vor analiza datele transmise de cei care aplică pentru a obține unul dintre trofeele puse în concurs la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020.

Premiile sunt împărțite în trei categorii – „Agenții imobiliare” , „Dezvoltatori imobiliari” și „Oameni în imobiliare” . Orice persoană fizică, juridică sau companie poate aplica în vederea nominalizării. Termenul limită pentru trimiterea formularelor este 16 februarie, ora 21:00. Înscrierile se pot face rapid, prin site-ul dedicat Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020.

Membrii celor două jurii vor puncta individual rezultatele candidaților, în funcție de o serie de cerințe ce trebuie îndeplinite de către cei care intră în competiție. Ulterior, vom centraliza rezultatele obținute.

Juriul care va analiza reușitele candidaților și va nominaliza câștigătorii categoriei „Agenții imobiliare” este compus din:

 • Andrei Rusu – președintele ales al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România

andrei rusu apair cpi constanta 2019

 • Tiberiu Atănăsoae – Director Marketing, XCity Towers

 • Viorel Mohorea – Condominium Sales Project Manager, SVN România

 • Radu Andrei – Managing Partner Imobiliare.ro

 • Sebastian Pascu – Product Manager Imobiliare.ro

 • Sebastian Ungureanu – Regional Sales Manager Imobiliare.ro

sebastian ungureanu imobiliare.ro

 • Călin Centea – Director vânzări, ISHO Timișoara

calin centea cpi timisoara 2019

Consultă LISTA PREMIILOR pe care le-am pregătit pentru Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020, la categoria „Agenții imobiliare”.

Un juriu distinct va analiza candidaturile și va nominaliza câștigătorii trofeelor din categoria „Dezvoltatori imobiliari” . Este vorba despre:

 • Eugen Encuțescu – fondator și vicepreședinte al Comunității Elitelor Imobiliare din România

 • Andreea Comșa – CEO Premier Estate Management

 • Rudolf Gräf – arhitect, Vitamin Architects
Foto: Margo Didichenko/Canactions
 • Georgian Marcu – Broker/Owner, Green Angels

 • Daniel Crainic – CMO Imobiliare.ro

 • Anca Pascu – Head of Sales Imobiliare.ro

Ai în portofoliu un ansamblu rezidențial cu un concept cu adevărat de excepție? Nu ezita să aplici pentru unul dintre premiile pe care le-am pregătit dezvoltatorilor la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2020. ÎNSCRIE-TE AICI!

La categoria „Oameni în imobiliare” vom acorda anul acesta patru trofee – „Antreprenorul anului 2019 în imobiliare” , „Agentul imobiliar al anului 2019” , „Agentul imobiliar al anului 2019 nou intrat în breaslă” și „Leadershipul anului 2019 în imobiliare” . Nominalizarea câștigătorilor va fi realizată în baza deciziei comune luate de membrii celor două jurii.

Ne întâlnim pe 3 aprilie, la Hotelul Radisson Blu din București, pentru a celebra rezultatele de excepție ale jucătorilor activi pe piața rezidențială din România.

Citește și: Agenția ta imobiliară operează noi birouri de anul trecut? Trofeul pentru „Extinderea anului 2019” poate fi al tău la Gala Profesioniștilor în Imobiliare

Citește și: Construiești cel mai bun ansamblu rezidențial de case din orașul tău? Aplică acum și poți fi unul dintre câștigătorii Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2020

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])