#GALA2021: Intră în cursa pentru cele mai râvnite premii dedicate dezvoltatorilor imobiliari. Proiectul tău merită să câștige!

Ești un dezvoltator imobiliar serios, cu proiecte de excepție validate de piață în care calitatea și facilitățile sunt puse pe primul loc? Atunci, te așteptăm la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Am pregătit un premiu pentru tine! 

Anul 2020 nu a fost unul ușor. Ai trecut prin perioada de izolare, dar ai avut grijă ca șantierele tale să funcționeze în continuare și să-ți păstrezi promisiunile făcute cumpărătorilor. Te-ai adaptat și la noile tehnologii pentru a veni în întâmpinarea clienților în condiții de siguranță. Ai depășit toate obstacolele, iar când ai tras linia la final de an eforturile tale au fost răsplătite prin rezultate pe măsură.

Pentru că ți-ai păstrat profesionalismul în toată această perioadă dificilă și pentru că proiectele tale cresc standardele de locuire pe piața locală, vrem să te premiem la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021. Tot ce trebuie să faci este să candidezi și să prezinți juriului proiectele și rezultatele tale.

ÎNSCRIE-TE AICI și câștigă unul dintre trofeele Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 31 martie. Urmează apoi procesul de jurizare, care va fi realizat online, cu două jurii. Votul va fi secret, iar câștigătorii vor fi anunțați chiar în ziua evenimentului, pe 28 mai.

Premii dedicate dezvoltatorilor și criterii de eligibilitate

Găsești, mai jos, o listă completă cu trofeele pe care le pregătim pentru ediția din acest an a galei. Ai la dispoziție și detalii despre criteriile de eligibilitate, prezentate în format video de către colegul nostru Alex Dozsa, B2B Marketing Coordinator.

1. Dezvoltatorul imobiliar al anului 2020: APLICĂ AICI

2. Cel mai bun ansamblu rezidențial de case sau vile 2020: APLICĂ AICI

3. Cel mai bun ansamblu rezidențial high-end 2020: APLICĂ AICI

4. Cel mai bun ansamblu rezidențial mass market 2020: APLICĂ AICI

5. Cel mai bun ansamblu rezidențial de tip boutique 2020: APLICĂ AICI

6. Cel mai puternic impact pozitiv în comunitate 2020: APLICĂ AICI

7. Cel mai bun concept nou 2020: APLICĂ AICI

8. Proiectul verde și smart al anului 2020: APLICĂ AICI

9. Cel mai bun mix de sevicii și facilități în ansamblul imobiliar 2020: APLICĂ AICI

10. Cea mai impresionantă regenerare urbană 2020: APLICĂ AICI

11. Cea mai performantă echipă de vânzări – dezvoltatori imobiliari 2020: APLICĂ AICI

Așteptăm cu nerăbdare candidatura ta. Mult succes!

Ne vedem în mai la Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021

Evenimentul va fi organizat pe data de 28 mai și va fi transmis live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Ediția cu numărul VI a Galei Profesioniștilor în Imobiliare va fi una hibrid. Organizatorii și gazda ta se vor afla la locație. Ne dorim să avem cel puțin finaliștii alături de noi, dar în lipsa cadrului legal, ne vedem online, din nou.

Îți promitem că Gala Profesioniștilor în Imobiliare din 2021 va fi chiar mai spectaculoasă ca cea de anul trecut, care a și fost primul eveniment dedicat exclusiv agenților, dezvoltatorilor și investitorilor din real estate-ul românesc difuzat live, online. Lista câștigătorilor AICI.

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])