#GALA2021: Mai ai doar șapte zile la dispoziție să intri în cursa pentru cele mai râvnite premii din real estate-ul românesc. Aplică acum!

Termenul limită pentru înscrierea în cursa pentru premiile Galei Profesioniștilor în Imobiliare 2021 se apropie rapid! Mai ai doar o șapte zile la dispoziție să-ți depui candidatura. Nu rata această oportunitate.

Anul 2020 a adus în real estate-ul românesc situații cu totul neprevăzute și obstacole greu de anticipat. Chiar și așa, prin muncă și dedicare, mulți dintre jucătorii din domeniu au reușit să depășească toate aceste provocări, să câștige încrederea clienților și să obțină, în continuare, rezultate remarcabile.

La Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 ne propunem să premiem tocmai acele agenții imobiliare și acei dezvoltatori care au rezistat în fața dificultăților aduse de criza sanitară și, în plus, au arătat că profesionalismul face diferența în acest domeniu.

Așteptăm în continuare candidaturile voastre pentru trofeele galei. Termenul limită pentru realizarea înscrierilor este 31 martie. Aplică acum!

Ulterior, jurii cuprinse din specialiști cu experiență vastă în imobiliare și reprezentanți ai celui mai mare portal imobiliar din România – Imobiliare.ro, vor analiza fiecare candidatură, o vor puncta în funcție de un set de criterii bine definit și vor nominaliza finaliștii acestei competiții.

De jurizarea candidaturilor pentru premiile incluse în categoria „Agenții imobiliare” se vor ocupa:

 • Eugen Encuțescu – CEO Eugene Estate, agenție activă în Timișoara și București, și membru fondator al Comunității Elitelor Imobiliare din România
 • Andreea Comșa – fondator și CEO Premier Estate Management, companie lansată încă din 2008 pe piața imobiliară
 • Călin Cozma – manager Decent Real Estate, agenție imobiliară cu peste 10 ani de experiență pe piața din Brașov
 • Dragoș Bocan – arhitect, cadru didactic la Facultatea de Arhitectură, Universitatea Politehnică Timișoara
 • Daniel Crainic – CMO Imobiliare.ro
 • Sebastian Pascu – Product Manager Imobiliare.ro

Află AICI ce premii noi avem pentru agențiile imobiliare cu cele mai bune performanțe

Candidaturile depuse pentru premiile din categoria „Dezvoltatori imobiliari” vor fi analizate de:

 • Ana-Maria Nemțanu – Director of Sales & Marketing Gran Via Real Estate
 • Alina Ciocoiu – Director General Adjunct Wallberg
 • Igor Postovanu – fost președinte al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România
 • Alexandra Neagu – Product Manager Agenții Imobiliare.ro
 • Costin Voicu – Manager Vânzări Imobiliare.ro

Află AICI ce premii noi avem anul acesta pentru dezvoltatorii imobiliari de top

Finaliștii din cursa pentru premiile categoriei „Oameni în imobiliare” vor fi aleși prin reunirea celor două jurii menționate mai sus.

Procesul de jurizare va fi realizat online și va fi secret. Nici măcar membrii juriului nu vor afla câștigătorii înainte de ziua evenimentului.

Gala Profesioniștilor în Imobiliare 2021 va fi organizată pe 28 mai și va fi transmisă live de la Hotelul Radisson Blu din București.

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre programul Noua Casă 2021

Citește și: Mai multe leaduri furnizate clienților în ecosistemul Imobiliare.ro luna trecută

Citește și: Cele mai înalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București se construiesc în zona Barbu Văcărescu

Jurnalist cu 12 ani de experiență în presă online, media și comunicare, care s-a alăturat echipei Imobiliare.ro în 2017. Activitatea sa este orientată pe segmentul B2B, concentrându-se pe subiecte de interes pentru specialiștii din real estate și construcții, știri, analize și proiecte editoriale menite să evidențieze realitatea de la nivelul pieței. (Contact: [email protected])